Salutare. Inca nu am facut update la iOS 7 si nici nu cred ca o sa fac in perioada urmatoare. Nu prea imi place noul design si cred ca o sa mai astept pana la 7.1.
Insa de vreo cateva zile am observat ca am cateva probleme cu 6.1.3.
Nu imi mai intra mail-urile cand trebuie, ci dupa vreo 2-3 zile, ceea ce ma incurca foarte mult. Folosesc doar aplicatia nativa atat pt gmail cat si pt yahoo.
De vreo 3 zile imi tot apare ca am update-uro in App Store, insa cand intru imi dispare notofocarea si nu am nimic. Alarma falsa. Ma enerveaza ca imi apare de multe ori pe zi si e stresant sa tot vezi acolo 1,2,3-5 scris in dreptul aplicatiei si dupa aia nimic.
E din cauza update-ului nefacut sau e vreo eroare nou aparuta la 6.1.3?
Scuze de duoble-post.
E adevarat ca noul iOS iti ai spatiu chiar daca nu l-ai instalat inca?
Am citit aici chestia asta si nu imi prea place. De ce sa imi ocupe spatiul aiurea cu ceva ce eu teoretic nu vreau.
Chiar nu imi dau seama daca pe iPad e valabil chestia asta. Am 11G ocupati si 2,2 liberi deci pana la 16 ar mai fi vreo 3G si ceva care nu prea stiu unde sunt. Deci….
Daca e adevarat, incepe sa ma enerveze politica asta cam “insistenta” a Apple de a-ti baga pe gat ce nu ai nevoie.
Salutare. Inca nu am facut update la iOS 7 si nici nu cred ca o sa fac in perioada urmatoare. Nu prea imi place noul design si cred ca o sa mai astept pana la 7.1.
Insa de vreo cateva zile am observat ca am cateva probleme cu 6.1.3.
Nu imi mai intra mail-urile cand trebuie, ci dupa vreo 2-3 zile, ceea ce ma incurca foarte mult. Folosesc doar aplicatia nativa atat pt gmail cat si pt yahoo.
De vreo 3 zile imi tot apare ca am update-uro in App Store, insa cand intru imi dispare notofocarea si nu am nimic. Alarma falsa. Ma enerveaza ca imi apare de multe ori pe zi si e stresant sa tot vezi acolo 1,2,3-5 scris in dreptul aplicatiei si dupa aia nimic.
E din cauza update-ului nefacut sau e vreo eroare nou aparuta la 6.1.3?
Acele notificari din AppStore e foarte probabil sa-ti apara daca ai aplicatii cumparate din conturi diferite, de exemplu unul de Romania si unul de USA.Daca cumva ai asa ceva conecteaza-te cu celalalt cont si verifica atunci eventuale update-uri.
Nu am conturi multiple. Si daca as fi avut mi-ar mai fi aparut problema asta si cu ocazia altor update-uri. Cand s-a trecut la iOS 6 nu am avut asa ceva.
Nu am conturi multiple. Si daca as fi avut mi-ar mai fi aparut problema asta si cu ocazia altor update-uri. Cand s-a trecut la iOS 6 nu am avut asa ceva.
Atunci e foarte probabil sa fie vreo eroare. Mai poti incerca ceva, sa deschizi iTunes-ul si sa vezi daca acolo iti apar update-uri la aplicatii, daca da atunci sa le faci si sa sincronizezi apoi telefonul.
Spor
Asa patesc si eu pe iPad. Nu am trecut la iOS 7 dar de cand a aparut noul sistem de operare imi tot apare notificare in app store ca trebuie sa updata o aplicatie. Cand intru sa vad despre ce evorba zice ca nu e nimic de updatat.
Probabil sunt aplicatiile care au update pentru iOS7, dar cand intri pe AppStore sistemul verifica ce sistem ai instalat si fiind 6.1.3, nu-ti mai ofera update-urile.
Probabil sunt aplicatiile care au update pentru iOS7, dar cand intri pe AppStore sistemul verifica ce sistem ai instalat si fiind 6.1.3, nu-ti mai ofera update-urile.