1 din 2
1
Cum recuperezi o parola de admin pe un Win 2000?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

Salut

Am o problema cu un win, nu pot instala nimic, toate conturile au acces limitat. Am incercat o gramada de smekerii de pe net,dar toate tin de floppy (nu are pcul). Mentionez ca nu exista varianta de reinstalare.
Pls help,

merci

[ Modificat: 14 Februarie 2007 10:12 AM de Administrator ]
 Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ia vezi, te ajuta asta?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

a, sa recuperezi parola pe care ai uitat-o, voiai sa zici…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

sau asa, pls help nu ma pricep deloc. vreau sa fac o retea si sa ii pun laptopului un firefox.

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
huk - 05 Februarie 2007 08:03 PM

Ia vezi, te ajuta asta?

am incercat tot felul de trucuri de pe net,dar scarba de laptop nu vrea sa ia boot de pe cd.e 1 win pe care il vad asa de bine securizat de aia de la it. ophcrack asta e numai in varianta pe bani,in varianta free nu iti merge tasta INS*ert si deci nu poti scrie comenzi din cele necesare.

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cum nu ia boot de pe cd? intra in bios si da-i first boot device, cdrom. sau daca are pass pe bios, desfa laptopul si scoate-i bateria de bios si apoi pune-o la loc si bios-ul va reveni la setarile default. dar daca nu tre sa lasi urme…..e nasol.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 05 Februarie 2007 08:20 PM

cum nu ia boot de pe cd? intra in bios si da-i first boot device, cdrom. sau daca are pass pe bios, desfa laptopul si scoate-i bateria de bios si apoi pune-o la loc si bios-ul va reveni la setarile default. dar daca nu tre sa lasi urme…..e nasol.

am pus boot from cd, dar intai se duce pe hdd,e dement. e un pc ibm t40, cred ca va ajunge pe geam direct daca ma mai enerveaza. o exista un soft care sa il rulezi direct in win,fara instalare *nu permte contul - si care sa vada care o fi parola de admin. mai, au astia de la it o boala…sa puna mii de parole inutile,cand ai dvd rw si usb…

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ma chinui cu asta http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/bootdisk.html

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

Stiu ca exista o serie de aplicatii, cred si firefox printre ele care sunt portabile, adica doar se copie fara instalare, caut exact si revin.

REVENIRE: Firefox, VLC, Thunderbird, gaim si multe altele la http://portableapps.com

[ Modificat: 05 Februarie 2007 08:45 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da man, dar mai vreau sa pun si altceva si cuc

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

uite aici soft, dar cuc, tb cumparat http://www.lostpassword.com/windows-xp-2000-nt.htm

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

Recapituland: cum spargi parola de admin pe calculator cu Windows 2000 pe care nu poti boota decat de pe partitia principala, da?
Ca initial se intelesese ca ai vrea sa stii cum pui pe un calculator restrictionat niste programe opensource.

Offtopic: chiar daca ai face asta, ITistul isi va da seama imedit, pentru ca o vei reseta, si te intorci la punctul 0. Mai bine il intrebi ce nume are cainele lui/ pisica/ soarecele. Sau incerci cele mai frecvente 6 parole, gasesti pe google.
Ontopic: Cred ca ti-ai ales gresit locul unde sa intrebi asta, mai ales ca n-ai bani sa cumperi programele. Eu unul nu ma bag cu sfaturi la asta. smile Succes, totusi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

man, computerul este al meu, sg problema este ca nu pot instala firefox deloc, nu am acces la nimic. daca imi aduceam aminte parola, mergea *eram admin pe el inainte. acum, sunt logat pe guest si nu pot face nimic. cam asta e. merci de sfaturi totusi,credeam ca e un forum unde ne putem ajuta. bafta

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
draciax - 05 Februarie 2007 08:23 PM

mai, au astia de la it o boala…sa puna mii de parole inutile,cand ai dvd rw si usb…

:beer:
ne ajutam cit putem si cit ne lasa regulamentul forumului…
in primul meu post, iti sugeram sa schimbi titlul topicului :nono:

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

ne putem ajuta dar e o pb cu discutiile warez, cracks…. am id de mess in profile, iti pot explica pe messenger cum sta treaba.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 05 Februarie 2007 09:08 PM
draciax - 05 Februarie 2007 08:23 PM

mai, au astia de la it o boala…sa puna mii de parole inutile,cand ai dvd rw si usb…

:beer:
ne ajutam cit putem si cit ne lasa regulamentul forumului…
in primul meu post, iti sugeram sa schimbi titlul topicului :nono:

si cum sa face asta_ am vazut ca nici topicurile de vanyari nu se pot inchide

Semnătură 

There is no spoon

1 din 2
1