Apple TV - streaming f. lent
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.10.10

Buna ziua,

Am un ATV2 care a mers perfect pana de curand cand a inceput sa functioneze din ce in ce mai lent. Mentionez ca nu este vorba de streamingul prin Internet ci de reteaua locala WiFi. Daca il leg prin cablu Ethernet la laptop, atunci filmul se incarca rapid si functioneaza fara intreruperi. In schimb, daca fac streaming prin wireless incarca filmul foarte lent si din cand in cand se poticneste si iar trebuie sa astept.

Am resetat ATV-ul dar fara succes. La puterea semnalului WiFi imi arata doua linii din 5. Toate celelalte device-uri din casa merg fara probleme pe wireless (2 iphone, 1 ipad si laptop)

Sugestii?

Multumesc pentru ajustor.

Laurentiu

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Cumva vre-unul din vecini tocmai si-a instalat un Router Wifi nou ?
Cumva RDS a montat pe holul blocului o cutie alba DigiWifi (cu un router RDS de mare putere care le bruiaza pe toate celalalte) ?
Spectrul wireless de 2.4Ghz este limitat. Maxim 3 retele wireless de putere normala pot exista pe o raza de 100m care sa nu se bruieze una pe alta.
Fie pui un router de 5Ghz, fie tragi frumos un cablu ethernet.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.10.10
psergiu - 02 Octombrie 2013 07:55 PM

Cumva vre-unul din vecini tocmai si-a instalat un Router Wifi nou ?

Good question. Nu stiu…

Cumva RDS a montat pe holul blocului o cutie alba DigiWifi (cu un router RDS de mare putere care le bruiaza pe toate celalalte) ?

Putin probabil… sunt in Germania.

Spectrul wireless de 2.4Ghz este limitat. Maxim 3 retele wireless de putere normala pot exista pe o raza de 100m care sa nu se bruieze una pe alta.

Fie pui un router de 5Ghz, fie tragi frumos un cablu ethernet.

Cablul ethernet nu este fezabil din diverse motive. Am sa incerc sa aduc routerul langa apple tv, poate ca asa o sa rezolv. In ultima instanta o sa cumpar un router nou (asta are deja vreo 4 ani). Ramane de vazut.
Oricum, multumesc pentru raspuns.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Best guess http://www.youtube.com/watch?v=nn2FB1P_Mn8

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever