Harta offline Barcelona?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.01.11

Salut,

Am tot cautat si nu am reusit sa-i dau de capat. Am o cunostinta care pleaca in Barcelona in cateva zile si ar dori sa foloseasca o aplicatie care sa aiba posibilitatea de a descarca hartile sa functioneze offline si turn by turn navigation. Stiti careva una gratuita? Sau e mai sigur sa cumpere una si a terminat problema. Am zis sa intreb totusi poate aveti cunostinta de una gratis. Multumesc.

Semnătură 

“Any fool can use a computer.  Many do.”
-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: iuchei
Macuser din: 08.02.08

City Maps 2Go , desi nu am folosit aplicatia pare ca intruneste cerintele tale.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: DB/Darmanesti
Macuser din: 25.03.08

CoPilot GPS, e free si are posibilitatea de a instala o tara la alegere pt modul offline. Are si asistenta voce turn by turn, insa asistenta e free doar pt 2 saptamani, dupa aceea daca doresti in continuare trebuie upgradezi la premium.

Semnătură 

only 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Multumesc pentru raspunsuri, am sa incerc CoPilot, CityMaps2Go nu are turn by turn in varianta free din cate am vazut.

Semnătură 

-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.09.11
Maz11 - 02 Octombrie 2013 08:09 AM

Salut,

Am tot cautat si nu am reusit sa-i dau de capat. Am o cunostinta care pleaca in Barcelona in cateva zile si ar dori sa foloseasca o aplicatie care sa aiba posibilitatea de a descarca hartile sa functioneze offline si turn by turn navigation. Stiti careva una gratuita? Sau e mai sigur sa cumpere una si a terminat problema. Am zis sa intreb totusi poate aveti cunostinta de una gratis. Multumesc.

City Maps 2Go este răspunsul corect. Hărţi offline descărcabile gratis ca şi aplicaţia, include Points Of Interest şi link-uri către articole Wikipedia pentru anumite landmarks.
Dacă doreşte turn-by-turn features, înseamnă că se va deplasa cu maşina. Ceea ce pentru a vizita Barcelona înseamnă o abordare complet eronată. Bicicletă şi/sau transport public.
Pentru deplasări cu maşina pe bretelele ce înconjoară oraşul, Apple Maps păstrează în caché ruta şi indicaţiile turn-by-turn, doar că nu le poate recalcula.

Ştiu ce zic.

Semnătură 

[º|º]

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
Maz11 - 02 Octombrie 2013 08:09 AM

Salut,

Galileo e offline si free smile
http://galileo-app.com/

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sighet
Macuser din: 09.07.11

Ce inseamna Turn by turn?

Semnătură 

Macbook withe 13” late 2007 cpu intel core2duo 2,2 RAM 4 GB   160 HDD

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

adică îți dictează, pe rând, toate schimbările de direcție…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Galileo e destept tare, si daca cumperi posibilitatea de a importa KML-uri, e si mai destept
http://alexbartis.com/2012/10/02/trasee-de-calatorit-si-harti-offline-pe-ios-tutorial/

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Incearca si ”Europe”

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Multumesc pentru raspunsuri, am sa ii sugerez si celelalte optiuni si va decide el ce va vrea sa foloseasca.

Semnătură 

-Ted Nelson-

‹‹ probleme iOS 6.1.3      Setare alarma - ios 7 ››