problema la conectarea la iTunes Store
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 03.04.12

Salut. Am pus iOS 7 doar pe un iPhone 5, iar pe un iPhone 4 si pe tableta iPad 4 am ales sa nu fac update-ul. Problema de care m-am lovit azi e ca nu mai ma pot conecta cu device-urile ne-updatate la iTune store. Nu inteleg… daca alegerea mea a fost sa nu updatez, de ce mi se ingradeste acest lucru ? Pai inseamna ca in viitorul f apropriat va trebui sa schimb device-uri care sunt perfect functionale, doar ca se le bag bani in buzunar cumparand altele noi ? Fac pariu ca punand un ios 7 pe iphone 4 voi avea tot felul de probleme, facandu-ma sa iau decizia pe care si-o doresc ei…O bila neagra pt Apple…

Semnătură 

IMAC 21.5 inch ,core 2 duo, 3.1 Ghz (10.05.2010)
IPHONE 4
IPHONE 5
APPLE TV 3
TIME CAPSULE 1 Tb
MACBOOK Air 13,3 inch, i5, 1.7 Ghz (28.07.2012)
IPAD 4

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09
Luke - 02 Octombrie 2013 06:50 PM

Salut. Am pus iOS 7 doar pe un iPhone 5, iar pe un iPhone 4 si pe tableta iPad 4 am ales sa nu fac update-ul. Problema de care m-am lovit azi e ca nu mai ma pot conecta cu device-urile ne-updatate la iTune store. Nu inteleg… daca alegerea mea a fost sa nu updatez, de ce mi se ingradeste acest lucru ? Pai inseamna ca in viitorul f apropriat va trebui sa schimb device-uri care sunt perfect functionale, doar ca se le bag bani in buzunar cumparand altele noi ? Fac pariu ca punand un ios 7 pe iphone 4 voi avea tot felul de probleme, facandu-ma sa iau decizia pe care si-o doresc ei…O bila neagra pt Apple…

Daca te-ai lovit de problema asta astazi seara a fost doar o problema temporara cu Apple Store - “cannot connect to iTunes store”
La mine a durat vreo ora… Acum totul este back to normal. Am putut updata aplicatiile si pe iDevice-ul cu iOS 7.0.2 si pe cel cu iOS 6.

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Si eu am avut aseara probleme cu autentificarea in iTunes Store dar acum vad ca s-au rezolvat. A fost “de la ei”.