Salvam Rosia Montana?*Ce nu se zice in mainstreammedia
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt, Cluj-Napoca
Macuser din: 03.10.06

Este toata campania cu rosia montana o piesa de teatru pentru spalarea creierului romanilor care se uita la tv? Judecati si singuri:
Toate protestele cu rosia montana de prin tara sunt organizate de niste “asociatii” care defapt sunt formate din membri ai
partidelor politice aflate la conducere si dirijate la nivel inalt de catre masoni.
Sunt la proteste si oameni platiti ca sa vina si de asemenea nu esti lasat sa strigi nimic rau de usl.
De ex in piatra neamt protestele sunt organizate de Asociatia Sens Civic iar logoul cu frunza rosu-verde e marca inregistrata a Asociatiei Alburnus Maior.
In campania cu rosia montana s-au bagat multi bani. De la cine vin aceste fonduri si ce interes au acei oameni care finanteaza aceasta campanie? :D
Va dau tot eu raspunsul:
“energy flows where attention goes”
1.Adica ni se distrage atentia spre rosia montana cand defapt toata romania nu mai e o tara suverana ci o colonie a statelor unite si uniunii europene.
2.Din toata vrajeala asta isi strica imaginea ponta in principal si c. antonescu, iar s. oprescu care a si sponsorizat campania cu rosia montana
o sa fie urmatorul presedinte a romaniei (ca doar tot cu escu se termina, nu? :D)

Semnătură 

There are only 10 types of people in the world: those who understand binary, and those who don’t

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

De ce este Romania colonie?

In zilele noastre se ocupa o tara cumparandu-i conducatorii sau in cazul in care acestia refuza,
sunt inlaturati prin violenta (ex. Afganistan, Irak, Libia, Siria etc….) si apoi
se pun la conducerea tarii niste conducatori-marioneta care asculta umil de stapanul lor american.

Cateva din conditiile impuse Romaniei din exterior, de catre SUA-UE prin intermediul FMI,
si masurile de “iesire” din criza care ne sunt bagate pe gat:
(Adica un fel de americanii au provocat criza si tot ei ne dau cica “solutia salvatoare” prin masuri de genu:

-medicamente compensate mai putine pentru bolnavi
-mii de paturi de spital desfiintate
-reducerea numarului de subventii pentru caldura
-trecerea la sistemul de pensii private
-taieri de salarii la angajatii bugetari
-fara tichete cadou, de masa sau de vacanta la angajatii bugetari
-marirea varstei de pensionare
-privatizarea distribuitorilor de gaz si energie electrica si apoi
“liberalizarea” pretului acestor utilitati, adica distribuitorii privati
care oricum aveau monopol pot mari acum tarifele cat vor
-privatizarea hidrocentralelor, cailor ferate
-marirea taxelor si impozitelor ca sa poata fi platite imprumuturile fictive si inutile facute
de cei pe care i-am votat incat s-a ajuns ca jumatate din bugetul tarii sa fie rezervat pentru
plata “datoriilor” catre FMI in detrimentul oamenilor de rand care traiesc o viata plina de lipsuri.

Astfel daca urmarim directia in care se duc banii: poporul roman > bugetul de stat > 30%-40% merg la FMI (adica SUA-UE),
care ii cheltuie pe armament ca sa aiba cu ce sa ucida arabii sa le ia petrolu smile

Este important sa se înţeleaga: FMI este, de fapt, o banca a SUA, sprijinind interesele SUA.
SUA are drept de veto asupra deciziilor deoarece aduce cel mai mult capital.

Cum se jefuieste o tara? Ideea de baza e simpla:
-primul pas e devalorizarea monedei. Când moneda se devalorizeaza,
se devalorizeaza toate lucrurile. Asta face ca resursele indigene sa fie disponibile
ţarilor pradatoare la o fracţiune din valoarea lor reala (asta s-a intamplat in ro imediat
dupa revolutia din ‘89)
-apoi se indatoreaza ţara fie prin propria imprudenţa sau prin coruperea conducatorului ţarii.
FMI impune condiţii sau politici de ajustare structurala care cel mai frecvent constau în:
-Marirea taxelor si impozitelor
-Taieri masive de fonduri pentru programele sociale. Acestea includ deseori educaţia şi sistemul sanitar,
compromiţând bunastarea şi integritatea societaţii, lasând oamenii vulnerabili exploatarii
-Privatizarea întreprinderilor de stat, ceea ce înseamna ca sisteme importante social pot fi cumparate
şi reglementate de companii straine pentru profit
-scoaterea restricţiilor pentru produsele importate in detrimentul produselor autohtone
-plus multa manipulare in presa, inchiderea TVR Cultural etc.

Semnătură 

There are only 10 types of people in the world: those who understand binary, and those who don’t

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

In alta ordine de idei, cica noiile iPad-uri o sa fie dotate cu camere de 8MP si Touch ID iar Mini-ul va avea un ecran Retina.

Lasand gluma la o parte, nu ii prea ok sa vorbim despre chestii din astea aici pentru ca fiecare are parerea lui si asa mai departe. O sa ne certam unuii cu alti si nu rezolvam nimic.
Topic-ul asta va fi inchis oricum pentru ca daca tin minte bine regulamentul nu avem “voie” sa vorbim despre religie si politica.

PS : Eu nu am absolut nici o treaba cu ce se intampla in Rosia Montana sau in Parlament, imi spun parerea ca o persoana neutra. Sunt doar un student care isi vede de treaba.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

hamilton.. nu e ok sa vb de chestii dinastea ?  dar de rochii de mireasa si alte porcarii e ok ? respectam forumul si macuseri sau ?

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

un popor care voteaza pentru o galeata de zahar, carne si ulei nu are dreptul de a comenta. oricum fac ce vor. uita-te la greenpeace, care protesteaza, nu danseaza dansul pinguinului intre doua ture de mici si bere, si n-au nici un efect!

doamne-ajuta cheese

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

la întâlnirea anuală putem combate și pe tema asta…
smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Noah eu am spus ce-am avut de spus…oricum contractu cu RMGC e secret si nu stie nimeni ce scrie acolo, asa ca n-avem alta varianta dacat sa credem pe cuvant ce ni se da la tv :D (eu mi-am bagat nasu un pic si la organizarea protestelor cu rosia montana si asa am aflat aceste lucruri interesante)
Traiasca Sorin Oprescu viitoru presedinte mason al Romaniei ! smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
_radu_ - 03 Octombrie 2013 01:01 PM

Noah eu am spus ce-am avut de spus…oricum contractu cu RMGC e secret si nu stie nimeni ce scrie acolo, asa ca n-avem alta varianta dacat sa credem pe cuvant ce ni se da la tv :D (eu mi-am bagat nasu un pic si la organizarea protestelor cu rosia montana si asa am aflat aceste lucruri interesante)
Traiasca Sorin Oprescu viitoru presedinte mason al Romaniei ! smile)

Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca multe lume este ignoranta si prefera sa stea in bula sigurantei decat sa faca un pas inainte, spre viitor smile

Daca mai traias Tepes Voda.. ehehe. Isi luau tzeapa la propriu. Sau si asta era mason?!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
_radu_ - 03 Octombrie 2013 01:01 PM

, asa ca n-avem alta varianta dacat sa credem pe cuvant ce ni se da la tv :D

Lasand la o parte teoria conspiratiei, nu conteaza cine conduce protestele desi as vrea sa vad exemple clare, conteaza ca 99% sunt pe buna dreptate protestatari. Apoi vezi tu, la tv nu se da nimic deci n-ai cum sa crezi, ca ar insemna sa crezi ca sunt unii care canta prin piata, niste hipsteri.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

E voie sa vorbiti ce vreti, cat timp nu va injurati si nu incalcati regulamentul. Cititi-l, e mai scurt decat EULA la iTunes.

Mai zi, mai zi, cum e cu americanii cei rai smile

Acum de curiozitate:
- Cati dintre macuseri au vizitat vre-odata Rosia Montana ? Eu nu. Rog macuserii care au fost sa descrie zona.

- Exista destula infrastructura (drumuri/cai ferate) pentru ca zona Rosia Montana sa poata deveni o zona turistica ? Ca exemplu de zona frumoasa fara infrastructura dau statiunea Parang, de langa Petrosani. Trenul din Bucuresti pana acolo face 8+ ore, ajunge si pleaca la ore imposibile din noapte, nu exista nici un transport din Petrosani la baza muntelui la orele alea, telescaunele nu merg la orele alea - daca nu ai aranjat in prealabil cu cineva sa te astepte e cam greu de ajuns sus la cabane. Daca vii cu masina nu poti sui pe munte cu ea cat e zapada (si nici vara daca nu e un 4x4 sanatos) si nici loc sa o parchezi la baza muntelui nu prea este daca vii pe nepregatite.

- Daca infrastructura este similara cu cea din Parang sau mai proasta, planuiti sa va petreceti concediile la Rosia Montana ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Eu sunt adeptul echilibrului si a lucrului facut dupa ce l-am analizat eu, nu pe baza analizelor facute de altii.
Cianura ucide? Da, asa este, daca este folosita in mod inconstient. Sa nu uitam totusi ca ionul cian este folosit in cantitati de milioane de ori mai mari pentru fabricarea unor produse de care ne lovim toata ziua: metacrilatul de metil (sticla plexi), nylon-ul etc etc. Iar asta se intampla inclusiv in Romania. Evident ca exista un risc in orice proces tehnologic care manipuleaza ionul cian.
Intrebarea este, merita asumat riscul de a ne “juca” cu acest ion? Iar de aici, apar cele doua pareri total divergente:
1/ Mai bine nu ne legam la cap si sigur nu o sa patim nimic;
2/ Hai sa exploatam zacamantul, asta va genera bani pentru toata lumea (impozite, redevente, locuri de munca etc).
Celelalte argumente de tip arheologic, peisagistic sau turistic sunt irelevante pentru mine, nu le mai abordez.
Fiica mea, studenta in Bucuresti, era nelipsita la meetingurile din Piata Universitatii. S-a tot dus, pana intro zi, cand mi-a spus ca simte ca miscarea a fost deviata politic, asa ca nu mai are ce cauta acolo. Nu stiu daca “deviat politic” inseamna pro-X sau anti-Y, dar sunt sigur ca are dreptate. M-a bucurat ca decizia a luat-o singura, personal nu am influentat-o cu nimic.
Acum, daca ma intrebati care este punctul meu de vedere vis-a-vis de Rosia Montana, eu as accepta o solutie de compromis: sa se exploateze, dar sub supravegherea stricta a ecologistilor (platiti dintr-un fond independent, nu de RMGC sau de la bugetul de stat). Restul e cancan ... gaz pe foc aruncat de politicieni si de grupurile media care scot bani de la ambele parti.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Vesti noi, in prostia lor au cerut parerea cui nu trebuia. http://www.tvrplus.ro/editie-biziday-135527

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

D_A_N .. vreau sa te invit la rosia , o sa ti indic cu degetu muntele x y zi X p care-i vor rade,  iti voi arat si cei 50 de presupusi mineri platiti sa se “baricadeze” in subteran sa faca greva foamei, asta e mai dureros ca toate s-au vandut , ca si altii din istoria noastra.. e in natia romaneasca mi-e scarba.

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile