Pe data de 22-09-2013 am trimis de la Orange Shop Vitan un iPhone 5 cu un buton nefunctional. (cel din partea de sus a telefonului).
Pana azi nu am fost contactat iar pe procesul verbal data limita este de 15 zile lucratoare.
Cu toate astea am fost personal in Orange Shop sa verific ce s-a intamplat si am avut o surpriza, telefonul era acolo si nu a fost reparat.
Luni o sa fac reclamatie la OPC pentru ca luni expira cele 15 zile calendaristice (termenul).
A mai avut cineva surprize asemanatoare?
nici nu trebuie să mai aibă cineva experiența asta…
fă-i reclamație la șeful de magazin, la opc, pomenește-l ( și tăguiește-l) pe Facebook
nesimțirea e mare în Romănia
Sotiei mele i-a luat 5 luni sa inchida un abonament Orange in conditiile in care i-a instiintat initial printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire pe care “onorabilii” de la Orange nu au bagat-o in seama. Din pacate nu se intampla doar la Orange…
Este un lucru tipic romanesc… Eu am asteptat aproape 2 luni ca Flanco sa imi livreze o combina frigorifca, ce am platit complet in ziua in care am facut comanda in magazin. In fiecare saptamana am primit ca raspuns ca va veni “saptamana viitoare”...
Uau, eu am avut noroc !
In luna martie am avut si eu aceiasi problema ca si Boboc dar la mine a fost totul ok.
Luni am predat telefonul (iPhone 5) la Orange Shop in Oradea si joi mi-au dat altul refurbished… am asteptat doar 4 zile.
In alta ordine de idei si cu mine au fost tigani acum 1 an cand mi-au umflat abonamentul cu 150 RON (sau ceva de genul, nu mai tin minte) !
Cica am sunat in Elvetia, am platit sute de parcari prin sms si am participat la concursuri ; nu cunosc pe nimeni in Elvetia, nu am masina, nu am participat la concursuri.
Pe mine ma irita faptul ca se da un telefon refurbished in schimb, in loc sa repare telefonul defect. Cand este un defect serios, inteleg ca se schimba (totusi ar fi mai normal unul nou la schimb), dar la un buton nefunctional ce probabil se poate schimba destul de repede, nu mi se pare normal.
Mie imi convine.
iPhone-ul care l-am dat era tot ciobit si zgariat am primit unul refurbished in stare impecabila si baterie noua. Mi se pare extraordinar. Sincer, oricat de penal ar parea, astept sa mi se strice si iPhone-ul asta (deoarece acum a ajuns in aceiasi stare ca si primul - ciobit, zgariat) sa primesc altul refurbished.
Bun, din punctul asta de vedere chiar ii rentabil… Dar intr-un fel nu e bine ca nu stii ce a fost facut cu telefonul inainte sa ajunga la reconditionare. Verificarea functionarii este probabil una generala, si se schimba implicit bateria si carcasa. Dar poate ca cel care l-a avut inaintea ta, a folosit incarcatoare chinezesti, si telefonul a fost expus la fluctuatii de tensiune care a afectat si componentele, dar inca functioneaza bine… Is curios cum e procesul de reconditionare la Apple si ce verificari se fac.
Eu am avut abonament orange acu cativa ani și am renuntat.
Cu greu, insistente și amenintari dar in final au cedat și mi-au trecut numarul pe cartela (initial cica nu se putea, dar i-am prins cu mana in sac și le-am zis ca ma tirez la Vodafone).
Nu recomand abonamente decat daca aveti firme sau na, vi se ofera. Pentru persoana fizica, te mulg de te ia al’ cu coarne. Pana la urma, astia cu abonament suporta costurile celor pe cartela din ce am inteles, de aceea și foamea de bani și umflatu de facturi. Pe cartela nu au cum, fiindca incarci și iti activezi optiunea Daca te trag la optiuni, te muti in alta parte și te pierd.
Deci cartele, cartele și iarasi cartele. Sau retro mode: telefon fix )))
Chiar, am si eu o intrebare. Daca cineva cumpara un iPhone si il inregistreaza pe contul lui Apple, apoi dupa un timp primeste in schimb un alt telefon (garantie), se adauga si telefonul acesta la cont si se sterge cel vechi? Sau cum se procedeaza de obicei?