Sa nu deschid un topic nou. Am cerut inchiderea abonamentului la Orange, motivand ca doresc sa trec pe prepay tot la ei. Dupa tot felul de abureli si insistente din partea lor, mi-au promis ca mi-l inchid. Dar a trecut luna in care am platit si apare tot neinchis. Pe chestia asta, as vrea sa trec la Vodafone, dar pe cartela prepay. Vor incerca si Vodafone sa ma “convinga” sa ma transfer pe abonament?
Sa nu deschid un topic nou. Am cerut inchiderea abonamentului la Orange, motivand ca doresc sa trec pe prepay tot la ei. Dupa tot felul de abureli si insistente din partea lor, mi-au promis ca mi-l inchid. Dar a trecut luna in care am platit si apare tot neinchis. Pe chestia asta, as vrea sa trec la Vodafone, dar pe cartela prepay. Vor incerca si Vodafone sa ma “convinga” sa ma transfer pe abonament?
Cartela prepay o poți cumpăra de la un chioșc, sau ai abonament pe care vrei să-l închizi?
Vreau sa inchid abonamentul, a trecut luna de gratie si imi apare inca functional. Normal ca o pot cumpara de la chiosc, dar preferam sa pastrez numarul.
De Vodafone ziceam, dacă ai abonament la ei sigur vor încerca să te aburească să rămâi. Dacă nu ai nimic la el încă, ia-ți o cartelă de la chioșc și gata,nu te întreabă nimeni nimic.
Probabil ca si cei de la Vodafone vor incerca sa te convinga cu un contract de sclavie.
Dar din cate stiu, portarea se face (in prima faza c.p.) doar prepay>prepay si abonament>abonament.
Asa ca va trebui sa te migreze cei de la Orange pe prepay intai ca sa treci apoi la Vodafone pe prepay.
Ulterior probabil va fi ceva abureala cu un abonament de la Vodafone.
Daca cei de la Orange trag de timp (asa e politica la toti) si esti OK dpdv contractual, ameninta-i cu OPC.
Asta am facut astazi. Data trecuta cand am avut convorbirea, eram pe strada si tocmai traversam si am uitat sa le cer nr. de inregistrare a cererii. Acum am facut-o si l-am notat. Nu puteam sa ma duc la OPC cu povesti si fara dovezi “scriptice”.
Asta am facut astazi. Data trecuta cand am avut convorbirea, eram pe strada si tocmai traversam si am uitat sa le cer nr. de inregistrare a cererii. Acum am facut-o si l-am notat. Nu puteam sa ma duc la OPC cu povesti si fara dovezi “scriptice”. Multumesc t.daniel. Asta voiam sa aflu, daca se poate face portarea de la un furnizor la altul abonament > cartela. Banuiam ca nu se poate, acum am confirmarea. In cel mai rau caz, voi cumpara o cartela de la chiosc si imi voi anunta toti prietenii, dar vreau sa-i las pe cei de la Orange cu buza umflata.
nu te gindi sa ramii cu ceva neplatit pe la ei ,ca te freaca la cap cu firme de recuperare ani buni . Eu am patit-o la o firma la care am lucrat prin ‘99-2000 si la care eu am fost persoana de contact pentru orange ,am plecat prin vara lui 2000 de la ei si am ramas ca persona de contact si pina acum vreun an si jumatate tot pe mine ma frecau la cap cu notificari de la firme de recuperari,in fiecare an primeam 3-4 scrisori, cu toate ca nu mai aveam nici o treaba cu firma ,care intre timp se inchisese .Era vorba de o restanta de 200 sau 300 mii si care cu penalizari ,procese si alte imbirligarturi juridice se facuse vreo 12mil si asta pentru ca nu au vrut sa accepte la momentul respectiv plata in avans . Acum au inceput iar cu facturi incarcate ,de vreo 2-3 luni m-am trezit ca factura de 2mil -2,3mil in conditiile in care imi venea de plata cam 1mil-1,2mil pe luna si e ciudat ca pe factura detaliata imi apara convorbiri foarte lungi in reteaua orange,nu in alte retele.
Sincer pe zi ce trece le dau dreptate multora care afirma ca nu merita sa iti faci abonament de telefonie mobila. La nici un operator.
Posibil sa se fi schimbat intre timp. Eu m-am portat prin 2010 si a trebuit sa trec prin prepay.
Desigur, in situatii din astea “nu se poate” e f. des scos la inaintare.