Cat mai costa un iMac G5?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Salut,imi place acest model,daca are cineva la un pret ok as fi interesat,ce osx merge pe el maxim? Nu ma interseaza programe noi,vreau sa stiu daca duce youtube si browsing. Si ce upgradeuri hardware poate maxim.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

OS maxim este 10.5.8, problema la PPC-uri este flash-ul, care nu mai e updatat de cei de la adobe, asa ca vei avea probleme cu youtube, poate va merge totusi pana in 480p.

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Ar trebui sa mearga in HTML 5

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Exista sanse sa gasesc la 500 lei ceva cu iSight? Am vazute pe alte siteuri,dar nu stiu ce sa zic…

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

Ai grija de unde cumperi sa nu iti trimita vreo piatra

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Daca nu cumpar de la tine,va fi totul ok.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
skillzu - 05 Octombrie 2013 09:46 AM

Salut,imi place acest model,daca are cineva la un pret ok as fi interesat,ce osx merge pe el maxim? Nu ma interseaza programe noi,vreau sa stiu daca duce youtube si browsing. Si ce upgradeuri hardware poate maxim.

Parerea mea e ca modelele G5 incep sa fie depasite,pe langa problemele cu sistemul de operare, au problemele hard cu condensatorii sursa/cpu care pot sa iti faca surprize, iti recomand sa cauti macar ceva cu Intel.Stima.

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

Ai gasit? Am eu la 500. E fara iSight, dar e de 21”.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

La 500 de lei…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.02.13
bogdi_N - 05 Octombrie 2013 05:25 PM

OS maxim este 10.5.8, problema la PPC-uri este flash-ul, care nu mai e updatat de cei de la adobe, asa ca vei avea probleme cu youtube, poate va merge totusi pana in 480p.

Comunitatea inca se ocupa de acest lucru, mai apar update-uri din cand in cand, pe ultima versiune merge chiar si 1080p cam sacadat pe g5-ul meu insta 720p merge fara probleme.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Nu apare nici un update, stai calm. Ce apar nu sunt decat “hack-uri” ce pacalesc sistemul sa creada ca ruleaza ultima versiune de flash. De fapt sub capota este tot ultima versiune ppc de la Adobe plus modificarile respective.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09
Graveyard - 12 Mai 2014 03:31 AM

Nu apare nici un update, stai calm. Ce apar nu sunt decat “hack-uri” ce pacalesc sistemul sa creada ca ruleaza ultima versiune de flash. De fapt sub capota este tot ultima versiune ppc de la Adobe plus modificarile respective.

Pe mine ma intereseaza acele hack-uri ce pacalesc sistemul sa creada ca ruleaza ultima versiune de flash.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

e o mare vrajeala totul. am butonat un G5 dual 1,8 si la browsing este praf. orice site cu flash se misca greu, nu doar youtube-ul. pagina de fb papa multe resurse si sacadeaza. am incercat si eu hack-ul cu flash-ul insa e fail total. sau cel putin la mine nu a simtit ce trebuia.
concluzia: G5 e bun doar daca rulezi aplicatii diverse, pdf-uri, office, cursuri pt facultate, filme HD. cum deschizi browserul sa te astepti la nervi si sacadari.
la 600 iti iei macbook alb cu intel.

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Moderator

Nu este deloc nici o vrajeala. Nu e de vina G5-ul ca imbecilii care fac site-urile le impopotoneaza cu toate vrute si nevrute de nu merg cum trebuie nici pe unele scule mai noi. Flash-ul este una din chestiile pentru care as da acatiste (desi sunt ateu) sa dispara de pe fata planetei sau sa il preia altcineva ca prea si-a batut joc Adobe de el.
La toate sculele PPC mai recente de le am, nici macar nu stau sa imi bat capul cu Flash. HTML5 by default si MacTubes pe G4-ul din semnatura iar pe ultimul iMac G5 de l-am avut, merg paginile bine cu HTML5. Si gandeste-te ca e cu un singur CPU la 1,6GHz…

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

cum faci sa vezi paginile cu html5?

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Moderator

In primul rand nu ii instalezi nici o versiune de flash. Daca il lasi asa cum l-a facut mama lui, dupa instalare, inclusiv youtube merge pe safari fara flash.

Semnătură 

MacPRO OctaCore 2,8 GHz
iPhone 7 32GB