macbook pro 1260
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.10.13

Salutare tuturor,am si eu o mica sau mare problema si asta as vrea sa aflu,fratele meu mai mic detine un macbook pro,model 1260 din 2008,nici eu nu stiu sigur ce s-a intamplat dar cred ca ori a cazut mac-ul pe jos ori a fost lovit de catre fratele meu,bun..nu se mai aprinde,nu apare nimic pe ecran,este negru,cand apas butonul power se aprinde un led alb care se afla in partea frontala dar cand iau degetul de pe butonul power dispare lumina,daca tin apasat mai mult pe power sta si el aprins un pic mai mult apoi palpaie si dispare,este si un cd inauntru si se aude cum incepe sa invarta dar se opreste o data cu acel led alb,bateria incarca fara probleme..aveti idee ce poate fi?Multumesc anticipat.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Problema este serioasa, cauta un service sau pe cineva dibaci care se baga sa desfaca un MBP.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.10.13
D_A_N - 05 Octombrie 2013 03:12 PM

Problema este serioasa, cauta un service sau pe cineva dibaci care se baga sa desfaca un MBP.

Da..ms,ma gandeam ca s-a mai lovit cineva de problema asta si imi faceam macar o idee despre ce ar avea,asa ma duc cu inima cat un purice la un service,si daca imi spune ca e placa de baza..