Cand erau alegerile la noi, faceam misto cu colegii de partidele care aveau lipite afise pe tomberoane, am zis ca trebuie sa fie tare disperati dupa voturi daca ajung sa isi lipeasca afisele si pe tomberoane…
Nu stiu cine a avut ideea de a umple si toaletele cu reclame, mi se pare un lucru de prost gust. Si din motivele ca oricum peste tot este plin cu reclame oriunde ai merge, macar cand mergi la toaleta sa poti lua “o pauza” fara reclame. Cand si la mine in oras au aparut la mall acele panouri pentru reclame prin WC-uri (inca fara reclame), credeam ca nimeni nu va vrea sa isi puna reclama in astfel de locuri… Dar vad ca unii chiar sunt disperati pentru a castiga clienti noi…
asta nu denota decit respectul pentru ce vinzi ...
probabil de aceea cind intri in magazin vezi tone de chinezarii in locurile cele mai vizibile, dar daca vrei un ifon sau orice apple orginal ... stoc 0
[...] cind intri in magazin vezi tone de chinezarii in locurile cele mai vizibile, dar daca vrei un ifon sau orice apple orginal ... stoc 0
Asta chiar asa este? Inca nu am fost niciodata intr-un magazin cu produse Apple din Romania, dar ei fiind doar reselleri si nu un iStore Apple, probabil nu au nicio obligatie…
In loc sa puna reclame prin bude, iStyle ar trebui sa-si trateze cu mai mult respect clientii. Nu prea iti vine sa dai mii de euro pe un laptop pe care nu ai placerea sa il desigilezi tu pentru ca o firma oarecare decide sa “testeze” produsele inainte de ajunge la clienti. Oare managerii da la iStyle ar cumpara prezervative testate in prealabil de altii (așa, din “grija” pentru client)?
Pare a fi o buda mai spalata. Ceea ce inseamna ca si pisatorii sunt cu bani. Bani care pot sa cumpere ipaduri.
In Uk sunt multe reclame la bude. E adevarat ca majoritatea sunt platite de politie ca sa nu te urci beat la volan, dar e interesant ca nu sunt doar produse sau servicii comerciale ci si sociale.
Parerea mea e ca daca stai in fata unei reclame 25-30 de secunde, inseamna ca e un loc bun sa pui o reclama.
Ma indoi ca iStyle controleaza direct unde apar reclamele, poate agentia de publicitate care se ocupa de cont sau doar agentiile care vand in bulk spatiu…
Pecunia non olet
Cand peste tot esti sufocat de reclame ...
Acolo era buna o reclama la o aplicatie ce sa dea instructiuni explicite de folosire ca multi sunt ce nu prea le stiu.
huk, chiar ai face reclama la produsele lansate de el,
in pisoar?
te poti apoi imagina privindu-l in ochi?
haha, nu. nu-mi place sa dezgrop morti in cimitir doar ca sa-i privesc in ochi…
nu conteaza ce tii in mana, conteaza sa te uiti la reclama. O sa pozez de acum reclamele din pisioar si-ti trimit link la o galerie dropbox sa vezi ce e “normal”.
Eu sunt șocat!
Oare ce ar spune Apple despre aceste afișări?
Este știut faptul că toate magazinele trebuie sa respecte reguli stricte de expunere a produselor Apple si a materialelor promoționale. Chiar și operatorii de telefonie care comercializează iPhone/iPad, nu au voie sa pună afișele dupa cum îi taie pe ei capetele.