Începând cu luna noiembrie, RCS&RDS;, furnizorul numărul 1 pe piaţa de internet din România, va oferi abonaţilor săi internet cu viteze de până la 500 Mbps şi 1 Gbps (1000 Mbps), în abonamentele Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000, în valoare de 49 lei, respectiv 59 lei, TVA inclus.
Nu stiu cum e prin alte parti, dar in Targoviste, RDS nu e stralucit deloc. Suport tehnic vai mama lui, numai minti stralucite in echipele de interventie, si viteza… Hai sa zicem ca sta acceptabil la viteza. Dar fata de NextGen la care sunt abonat de ceva ani, e mai slab. Am inteles de la cativa cunoscuti ca prin alte parti sta foarte bine totusi, dar nu aici in zona mea. Ah, si inca au talentul deosebit de a praji placi de retea, cu toate ca teoretic asta nu trebuia sa se mai intample. Nu vreau sa le fac contrareclama, doar am zis cam cum e treaba pe aici.
Pai au cel mai prost serviciu clienti si cel mai non-tehnic suport, dar in Cluj, au cel mai bun internet. Si cu placile de retea, nu am mai auzit de mult.
Si-a instalat cineva gigabitul si-l foloseste cu iScule? Eu il am pe cel de 1000 de aprox 1 saptamana si viteza in teste nu trece de 310M/s pe direct si 220M/s prin Airport Extreme ultima generatie.Ma gandeam ca poate imi da cineva priceput un sfat,sau astept 1 decembrie de cand chipurile intra abonamentul de 1000 oficial in siste(momentan figurez cu cel de 100 la ei in sistem)
Eu îl am pe cel de 500 mbps care vine într-un TP-link WDR4300 și merge oricând cu 550 mbps (70MB/s) la download și 150 mbps la upload (15 MB/s) se pare că au ceva probleme cu restricția. Router-ul e cu firmware-ul original updatat. Prin dd-wrt nu ajungeam la vitezele astea. Nu trecea mai sus de 250 mbps. Menționez că nu am telefon. Mi l-au instalat la o săptămână după ce am aplicat online. Nu a durat mai mult de 5 minute.