Am citit toate postările voastre și, în final, nu sunt deloc încîntat. Se pare că toate acele teste de viteză sunt cu servere din România. Aș achiziționa și eu un pachet de 500Mb de la RDS, dar sunt curios de teste adevărate, cu servere de la distanțe mari. Rezultatele obținute de mine cu un abonament de 100Mb sunt foarte mulțumitoare dacă aș avea clienți din țară. Dar nu am.
Iata rezultatele obținute cu un Router TP Link (fără iPV6) și un MAC mini early 2009:
București - server RDS
București - server NextGen
Bucuresti - server UPC
În schimb, alta este situația cu servere externe. Sunt foarte curios dacă un astfel de abonament își face simțită prezența, dacă aduce cu adevărat un plus de valoare.
UK - server broadband (am uitat numele)
Canada-Quebec
Australia - Sydney (Vodafone) - se simte cel mai bine cînd vorbesc pe Skype. Legătura este foarte slabă și cu întreruperi.
Deci? Cine face ceva teste cu cîteva servere de afară, să vedem dacă se merită investiția.
M-am convins. E o mare diferenta. Acum , nu ma astept ca la 500 Mb sa obtina aceleasi rezultate, dar cu siguranta ca vor conta fata de dei de 100 care ii am acum.
Am facut si eu de curiozitate aceleasi teste ca mai sus si la unele am iesit mai bine ca tine Interesant. (am internet tot de la RDS, dar cel de 100mbps)