2 din 2
2
Am si eu o foarte mare problema cu Contactele !!!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.09.11

E de ne’ crezut nu !? :|

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

O.o straniu

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Folosesc iphone de la prima generatzie.. inca nici nu se stia in romania de ele.. si le-am dat peste cap.. dar asta ma inchide jur..
Atata timp cat deconectez wireles de la net.. prin ce modalitate dispare nush..
Eu cred ca astai de la apple au o problema cu mine.. ca am probleme mari si cu contul de la App Store nu ma lasa sa il loghez.. se incarca 2 zile daca il las.. si pe iphone de multe ori zice ca are App Store o problema si sa revin mai tarziu.. chiar sunt niste chesti care ma depasesc.. si nu e vorba de nici un jailbreak sau porcari.. 
O sa il trimit la ei pana la urma si le’ pun backup’ul pe un stick.. sa il faca ei..
Sau nu sti cumva.. aia de la App Store nu fac service !? adica nu sunt obligatzi.. ?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Daca cineva crede ca poate sa ma ajute si vrea sa se uite rpin setari ii pot da Team Viewer.. :|

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

tare mi-e ca a sters cumva contactele din iCloud si de acolo se sincronizeaza gol peste tot

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

E singura explicație.
Dar, dacă tot le-ai pierdut însă ai backup-ul, poți să cauți pe net diverse rezolvări, neortodoxe.
Ca de exemplu:

Ok - here is a crazy fix.
After accidentally deleting contacts on the iphone 4 and then pluging it into itunes while failing to stop an automatic backup - (thereby overwriting itunes contacts with the now blank contacts from the iphone (all gone…) my wife came up with the following fix…
1. Open message app -  Pick a message thread which has a name.
2. Scroll up and open contact info. There was the contact.
3. Then select - ‘share contact’ - choose ‘by message’ - and send it to yourself.
4. Then you will recieve this message as ‘attachment: 1 contact’.
5. Open it and then select ‘add to existing contact’. When this opens you can see all of your contacts.

She did this three or four times and played around some more with different messages and suddenly by the fourth time you could see all the contacts through the contact app. This last bit is a little vague but at least by step 5 you can see that all your contacts are still in your phone somewhere. Play around after that and with a little luck someone can add the details of the last step.
Good luck - hope you can also save $99 buying software to do this for you.

vezi aici https://discussions.apple.com/thread/4257192?start=0&tstart=0

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Itzi multzumesc pentru interesul accordat !
L-am rezolvat.. a fost o singura chestie care nu am incercato.. dupa restore sa fug repede in setings si sa opresc cellular data.. am facut asta (airportul find oprit).. si am vazut ca mi-au ramas numerele.. asta sa mai intamplat si au disparut la nou backup care vroiam sa il fac.. de data asta au ramas si dupa backup.. vad ca le-a pus si pe icloud.. deci e totul ok.. dupa 7h de munca.. (ori cum nu sunt sigur ca nu a fost vre-un bug de la ei)..
Pe zi ce trece tot mai dezamagit sunt de ei.. desi sunt fan cam tot ce misca in casa e de la apple dar.. fara Jobs e cam greu..
de exemplu.. am cumparat un iphone 5 dupa 3 luni dupa ce a aparut si ‘zdranganea’ ceva in el.. ca un chinezarism.. l-am trimis inapoi la ei.. mi-au zis ca nu are nimic.. dar culmea cand l-am primit inapoi nu mai facea.. (este un senzor in ele care face.. am mai testat la vreo 5 iphoan’e si face la fel)..
un prieten si-a pus IOS 7 pe un iphone 4 si ii apeleaza singur..
prietenei mele tot pe un 4 a inceput sa ii vibreze ca si cand ar’ primi un mesaj.. si nu primea nimic..
Sincer nush ce sa mai cred despre ei..
Multzumesc mult !

2 din 2
2