Sfat achiziție iphone 5c/s
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Vroiam si vreau in continuare sa îmi i-au un iphone 5s, dar maa enervează ca Aștept de 3 saptamâni sa reintre in stoc, si între timp mi-a făcut cu ochiul 5c. As avea posibilitatea sa îmi achiziționez fie 5c, fie 5s, insa Menționez ca o sa il țin pana apare noul iphone 6 care, din ce se aude, va avea un ecran de 4.8 înch, lucru care îmi doresc foarte mult, deci nu știu ce sa fac sa Aștept noul 5s sau sa iau un 5c? De asemenea m-a interesează si posibilitatea cu care voi putea sa il vand peste 8-9 luni. Pe cei cunoscători care au mai vândut 5,4s4 etc. As vrea sa știu, in mare, care ar fi prețul pe care as putea sa il cer pe un 5c/s peste 9 luni, ipotetic vorbind si ținându-se cont ca ar fi intr-o stare, sa zicem mint?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

5S. 5c se va devaloriza si nici nu se merita 2799 lei =)))) de banii aia iau 2 i5 second

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

M-a gândeam dacă as reuși sa îmi iau vreo 1800 pe el peste un 1an cred ca as fi mulțumit. Nu ma refer la prețurile nesimțite din romania. Si iphone 5s se va devaloriza.  Mie nu mi se pare așa wow nici iphone 5s…deci vreau ceva provizoriu de la apple pana la 6.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

Peste un an 5c la 1800? Vise si iar vise…eu nici 1000 lei nu as da pe el sigilat,e urat rau.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acri. Dacă nu îmi îmi 15-17 mil, il donez așa cum am făcut si cu ipadul, bineînțeles in afara comunității macuser.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09
pitagora - 09 Octombrie 2013 12:50 PM

M-a gândeam dacă as reuși sa îmi iau vreo 1800 pe el peste un 1an cred ca as fi mulțumit. Nu ma refer la prețurile nesimțite din romania.

stai ca m-ai pierdut: despre care pret nesimtit vorbesti? al tau, de 1800, sau altul?

serios, 5c este pt. 5s cum e 4s pt. 5. deci vezi cu cat se vand 4s-urile vechi de un an in momentul de fata si iti vei face o idee…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Hahaha, buna gluma k-Man.

De curiozitate cu cât se vinde nou 5c prin romania?auzisem ceva de 650 de euro. Iarăși, de curiozitate cu cât se vinde 5s in romania? Auzisem ceva de 1000 euro. M-am refer la variantele de baza, nu cele mai scumpe. Deci un iphone 5s costa cât un MacBook pro 13 înch 2013 varianta baza, corect? Ai impresia ca vinde cineva MacBook pro 2013 cu 650 euro? Sau ca va vinde in viitorul apropiat? Eu m-a refer la persoanele care își permit sa își i-a un iphone la liber, nu ” ” care își iau iPhone-uri la abonamente de 30-50 euro si se dau smecheri prin mijloacele de transport in comun.

Recunosc poate am exagerat cu prețul de18 mil, dar 350 de euro tot sper sa obțin.

P.S. Iphone 5 e vechi de un 1an si nu il gasesti la liber, in conditii pristine si fără a fi deblocat cu grevey sau alte minunatii la 350 euro.
Știu ca dacă s-ar putea toți ar vrea moca iphone, dar nu se poate.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09
pitagora - 09 Octombrie 2013 01:33 PM

De curiozitate cu cât se vinde nou 5c prin romania?

5c si 5s nu s-au lansa inca in Romania: http://www.macrumors.com/2013/10/09/apple-announces-two-new-rounds-of-international-iphone-5s-and-5c-launches-starting-on-october-25/

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
K-man - 09 Octombrie 2013 01:37 PM
pitagora - 09 Octombrie 2013 01:33 PM

De curiozitate cu cât se vinde nou 5c prin romania?

5c si 5s nu s-au lansa inca in Romania: http://www.macrumors.com/2013/10/09/apple-announces-two-new-rounds-of-international-iphone-5s-and-5c-launches-starting-on-october-25/

intra pe george buhnici. ro si o sa vezi review-uri facute deja in romana precum si presturile celor 2 modele.

in rezumat, george zice ca 5s nu merita pt un telefon de 1000 euro, e placut impresonat de 5c, dar nu merita daca ai dea un iphone 5. Sunt de acord cu el, numai ca eu nu am niciun iphone, nici 5, 4,4s 3gs etc. Acum mi s-a pus pata sa imi iau un iphone, dar pt ca stiu ca 6 o sa fie cu mult peste 5s, ma gandesc ca nu ar merita diferenta pt un 5s, avand in vedere ca o sa il tin, dupa cum am zis, pana intr-un an..

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ce planuri diabolice ai.
Eu daca as fi asa de sigur pe viitor ca tine as lua i5 acum.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Ce planuri diabolice am ca nu m-am prins?