Pana acum am avut numai iPhone-uri negre…o fi timpul sa incerc si silver?
Silver (alb) ascunde zgarieturile fine, si face ca iOS 7 sa arate mai bine, pentru ca totul este alb pe margini, si se continua cu marginile ecranului.
Nu ma deranjeaza ca e alb si imi atrage atentia daca ma uit la filme (cum se intampla la iPad), pentru ca nu ma uit la filme pe iPhone.
Pe de alta parte, modelul silver, nu imi place ca se observa si casca, si front camera, si back camera, pentru ca sunt negre iar ecranul e alb, pe cand la cel space grey nu se observa, si ecranul are un look mai clean, totul negru cand e inchis.
Deci negrul arata bine cand telefonul e inchis iar albul cand e deschis.
Space Grey (negru) este adonizat si pe margini, la fel ca 5, sau pe margine este aluminiu la fel ca si la cel silver, doar ca putin mai inchis?
Nu mi-a placut deloc cum arata iPhone 5 negru zgariat si ciobit pe margini, deci sper ca iPhone 5S sa nu fie la fel.
Voi ce alegeti, si de ce?
[ Modificat: 10 Octombrie 2013 06:28 PM de Administrator ]
Eu votez pt iphone 5c pt simplul motiv ca la anul o sa vina cu ecran de 4.8 si dacă nu o sa vina cu ecran de 4.8, nu e nimic, mai stau încă 1 an. Si verdeeeeeeee:x
Aooolooo, fugi d-aici cu porcaria aia. E ca si cum ai cumpara un 3GS alungit, ce va crapa in cel tarziu un an, cel mai devreme la prima scapare a telefonului.
Ai impresia ca dacă scapi 5s-ul o sa fie altfel? ) serios acum, eu nu am niciun iphone, de aceea îmi iau un 5c, dacă aveam, fie si un 4 nu îmi luam 5, pt ca 99% anul viitor va fi design nou. Personal, dintre toate 5s-utile, gold mi se pare cel mai râvnit, nu e culoare nici de piti, dar gusturile sunt subiective. Dintre space grey si silver, eu votez pt silver ca seamănă cel mai mult cu gold.
Ai impresia ca dacă scapi 5s-ul o sa fie altfel? ) serios acum, eu nu am niciun iphone, de aceea îmi iau un 5c, dacă aveam, fie si un 4 nu îmi luam 5, pt ca 99% anul viitor va fi design nou. Personal, dintre toate 5s-utile, gold mi se pare cel mai râvnit, nu e culoare nici de piti, dar gusturile sunt subiective. Dintre space grey si silver, eu votez pt silver ca seamănă cel mai mult cu gold.
am vazut si eu o groaza de filmulete pe yt, dar sincer, chiar ai vrea sa il scapi sa probezi pe pielea ta?daca iti iei si apple care +, poate raspunsul e da.
Negru dă bine cu orice. Albul e o nuanţă foarte pretenţioasă şi destul de feminină. Dar asta e doare o părere proprie. Iar 5C-urile colorate cred că se potrivesc cel mai bine pentru cei foarte tineri…
Negru dă bine cu orice. Albul e o nuanţă foarte pretenţioasă şi destul de feminină. Dar asta e doare o părere proprie. Iar 5C-urile colorate cred că se potrivesc cel mai bine pentru cei foarte tineri…
Da, sunt de acord cu negru, doar ca daca se ciobeste ca la 5, nu mai da bine. iPhone 5 negru a fost o culoare extrem de urata, nici nu se vedea sigla Apple.
Space grey imi place, dar cum am avut numai iPhone-uri negre, sper sa nu regret alegerea silver-ului.
Daca face time camera si casca erau albe si de confundau cu ecranul alb era perfect.
Aaa, inca ceva…space grey are home button inconjurat de inelul metalic in aceeasi culoare ca ecranul, insesizabil, pe cand silver are inelul argintiu in contrast cu ecranul alb…se vede bine.
Vezi ca la testul ala nu cad la fel iphoneurile, unu cade pe lateral si ricoseaza pe cand celalalt fix pe ecran. Plus ca daca ar fi adevarat ar insemna ca au ecrane diferite ceea ce ar fi o stupizenie, plasticul nu are nimic. Dupa cum se vede.
areata bine, nu credeam ca o sa fie vreo diferenta fata de 5 dar e
butonul e aproape invizibil, daca stii ca e acolo stii, daca nu…
gri-ul e de fapt foarte inchis, mult mai inchis decat in poze. nu exista un contrast vizibil.