Parca vad ca vor fi aceleasi preturi nesimtite care se practica la operatori nostri - pentru varianta 5C. Iar 5S un pret umflat…. (si aici ma refer strict la pretul telefonului)
Am abonament Pantera 31 luat anul trecut când s-a lansat iPhone 5! Am sunat la orange sa i întreb cat ar ajunge iPhone 5s la prelungire de abonament cu 1 an si mi au zis 465 de euro - 35 de euro punctele =430 de euro! Enorm! Un tip căruia ii expira contractul cu abonament Pantera 31 i-au zis 335 de euro aparatul la prelungire de abonament l! Asta totuși pare un preț decent !
Am cumparat azi 5S 32GB de la Orange Shop din Feeria. In jur de 400 eur dupa buy-back pe 4-ul vechi (190 eur) si vreo 35 eur in puncte. Am inteles ca au primit putine doar space grey, majoritatea pastrate pentru rezervari. Eu nu am avut rezervare, dar m-am nimerit in mall la deschidere
jermaneala si la ei, cu 15£(sau ciar 10) pe luna un om normal are absolut tot ce-si doreste acolo, dupa un calcul scurt iesi cu 330£ in minus dupa 2 ani cu schema asta.
Ca si cartela ce credeti ca este cel mai avantajos acum? Adica sa pui cat mai putini bani si sa ai cat mai mult net. Trebuie sa schimb cartela pt ca n-am nanosim si vodafone iese din discutie.
Nu am inteles intrebarea: daca vrei orice cartela, sau doar de la vodafone? Daca orice, la orange e cel mai ok, ca poti sa-ti configurezi optiunea. Eu i-am facut recent la prietena-mea, cu vreo 1000 min in retea, 90 nationale, sms nelimitate, si i-am bagat 500mb, iar orange dau inca 300 bonus de la 500 in sus. A iesit undeva la +- 6 euro.