2 din 2
2
iPhone 4 iOS 7
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Nu vă mai strâmbați. Că vă place sau nu design-ul iOS 7 mai puțin contează. iPhone 4 se descurcă cu iOS 7 mai bine ca un android de top abia lansat cu ultimul soft aferent smile). trusk, eu zic să îl instalezi. Părerea mea.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11
Mircea Mihai - 13 Octombrie 2013 07:36 PM

iPhone 4 se descurcă cu iOS 7 mai bine ca un android de top abia lansat cu ultimul soft aferent ...

Oauuu, si marmota?
Revenind la subiect, sotia mea spune ca iphone 4 se descurca onorabil cu iOS 7 dar se misca usor mai greu comparativ cu iOS 6 iar bateria tine parca mai putin. In orice caz, este peste orice telefon branduit Orange.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Evident glumeam. Voiam doar să evidențiez faptul că se mișcă onorabil, cum ai zis și tu.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Voi mai controlati din cand in cand sa vedeti cate aplicatii aveti deschise in background? Apasati dublu pe butonul Home si vedeti. Opriti aplicatiile de care chiar nu aveti nevoie prin tragerea lor in sus.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.08

Nu pune sub nici o forma ios 7 pe iphone 4. Se misca incredibil de prost cu lag in mai toate aplicatiile, are lag pana si la swipe-ul intre meniuri, il vezi cum “agata”.
Da, ios 7 push fresh cu restore, cu toate tweak-urile aplicate dintr-un post de mai sus. (disable app refresh, fara motions, etc). Whatsapp are delay de 15 secunde pana se deschide, flipboard 10 sec, facebook te apuca batranetea, exemplele continua.
Pe ios 6 timpul de incarcare al aplicatiilor este la jumatate. Testul l-am facut fara nici o aplicatie in background

Cine afirma ca ios 7 se misca bine pe iphone 4, ar trebui sa vada cum se misca ios 6.. zboara.

Semnătură 

My  gear:
15’’ MBP Retina Late 2013
Ipad Air 16gb Silver
Iphone 5S 16gb Silver
ATV 2

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cine isi mai face upgrade ar trebui sa faca si video before and after, sau amandoua in acelasi timp daca exista posibilitatea

Semnătură 

Mcintoshing…

2 din 2
2