Cu iSync nu o sa-l poata folosi ca stick, cum intreaza omul. Adica sa traga in el fisiere. Cu iSync sincronizeaza calendarul si agenda. Atat.
Bineînțeles, hukule, dar nu de asta vorbeam, ci de faptul că mobilele Motorola permit, în mare parte cel puțin, isync și prin sîrmă și prin BT. Bașca să ai datele pe desktop dacă îl pui prin sîrmă, la mine și SE și L 6 se saltă pe ecran bine fain, deși isync merge numai prin BT cu SE și prin ambele cu Motorola.
Mai fratilor eu va inteleg pe toti foarte bine si uite accept ca vorba aia stiti mai bine dar la mine nu merge, vorba lui synapse - memory card nu am, soft care ssa il pun pe mac special pt razar nu am ci doar pt win, prin iSync nu mere, nici o metoda nu ajuta…
nu stiu inca cum o voi rezolva..
stiti voi , incc odata intreb, vreun soft care sa mearga la motorola si pe mac?
ca eu nu stiu…
Frațicule, îți pricep nervozarea dar, cum zisei, e pe lista de compatibile 100 % MAC OS X. De ce nu-ți merge nu poci ști. Ești sigur că e bun cablul? L-ai probat și cu alt calculator, cu windows? Dar cu alt cablu? E vreo setare prin mădularele celularului? Ia-o calm…
Mai fratilor eu va inteleg pe toti foarte bine si uite accept ca vorba aia stiti mai bine dar la mine nu merge, vorba lui synapse - memory card nu am, soft care ssa il pun pe mac special pt razar nu am ci doar pt win, prin iSync nu mere, nici o metoda nu ajuta…
nu stiu inca cum o voi rezolva..
stiti voi , incc odata intreb, vreun soft care sa mearga la motorola si pe mac?
ca eu nu stiu…
Frațicule, îți pricep nervozarea dar, cum zisei, e pe lista de compatibile 100 % MAC OS X. De ce nu-ți merge nu poci ști. Ești sigur că e bun cablul? L-ai probat și cu alt calculator, cu windows? Dar cu alt cablu? E vreo setare prin mădularele celularului? Ia-o calm…
Am vazut lista e in ordine acolo.. dar la mine nu…
Uite cum e , telefonul e setat bine, cablul e bun, pe win merge, dar indiferent de acestea am incercat toate variantele posibile pe care le stiu..
Eu cred ca trebuie, asa cum pe win merge doar daca ii bac CD-ul lui de instalare a softului pt motorola, asa ar trebui sa fie si pe mac, dar cum nu am un CD-u de instalare a telefonului pt mac , si pe CD-ul original nu precizeaza sigla de mac, asa ca sorry
poate alta data
mersi oricum
Eugen M.
Dacă ar fi vorba de un soft pt mac, l-ai căutat pe site-ul Motorola?
n
din punct de vedere logico matemetic asa ar trebui doar ca eu nu am gasit nici la ei pe site un astfel de soft, poate gasesti tu? crezi ca is certati cu cei de la apple cu astia de la moto…?
Apple și Motorola sînt în veche cîrdășie, de aia nu pricep de ce nu poci face conexiunea aia. Evident, nu am tipul ăla și, se pre, ești singurul macuser cu acel tip.
Pai de ce n-ai zis de la inceput ca n-ai card la el !
Acum se clarifica datele problemei.
O Motorola cu soft P2K o sa afiseze in Finder doar partitia cardului de memorie. Asa e el facut. Nu ai cale de scapare!
Softul P2K imparte spatiul de stocare astfel:
a: -memoria interna a telefonului, care nu poate fi schimbata.
b: -cardul de memorie, care poate fi schimbat.
c: -un fel de mirror pentru a: din cate am inteles.
Singura modalitate de a-ti accesa memoria interna a telefonului (cei 64 MB) este cu Moto4Lin.
Telefonul trebuie cuplat la computer in modulul Data/Fax Connection, altfel Moto4Lin nu va vedea telefonul.
Dupa ce iti va aparea in campul de jos al programului ca telefonul este conectat, selectezi folderul dorit si pui ce vrei in el (folderele unde vei baga fileurile dorite sa fie din a:/mobile, nu din c: ).