Sugestie categorie donatie
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.10.13

Salut tuturor!

Am o sugestie in legatura cu categoria donatii. Nu stiu exact de ce anume nu pot deschide un topic nou acolo, banuiesc ca nu am numarul de posturi sau vechimea necesara.
Ma gandeam ca totusi pentru a dona ceva nu ar trebui sa conteze aceste lucruri.
Fapt concret, eu vreau sa donez ceva pentru ca nu imi mai este de folos, am vandut imac-ul, si m-am gandit ca aici in mijlocul comunitatii utilizatorilor de produse apple ar fi cel mai inspirat sa postez anuntul meu. Insa nu as vrea sa stau si sa postez aiurea doar pentru a putea posta pe aria donatii.

Ionut

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Motivul pentru care macuserii junior (primele 30 zile) nu putea postau acolo era ca am intalnit 2 situatii:
1. spamerii incearca sa vanda un produs, nu pot la vanzari, pun la donatii
2. straini de lumea Macintosh intrau sa cerseasca un Mac, sa incerce si ei

Dar putem incerca sa vedem ce se intampla. Am modificat permisiunile si Macuser Jr pot posta acum la Donetii, dar nu pot raspunde (nu pot accepta direct o dnatie, dar pot trimite PMuri).

Sa vedem cat au de munca moderoatorii si adminii cateva luni si apoi decidem daca trebuie sa revenim sau pastram sugestia ta.

Multumim pentru propunere!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.10.13

Multumesc pentru decizie!