1 din 3
1
Probleme ATV 3 !
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.09.11

De curad mi-am achizitzionat si eu un Apple TV 3.. si sincer nu prea stiu ce sa fac cu el.. pe AirPlay imi sacadeaza rau de tot si nush ce sa fac..
Eu cam pentru asta l-am cumparat.. am vazut pe aici ca se pot face mult mai multe chesti cu el.. sa potzi viziona filme fara download.. dar sincer nu prea inteleg despre ce e vorba si in plus.. lumea vorbeste foarte mult de ATV 2..
Ok.. eu am un ATV 3 ce pot face cu el.. cum il pot face sa nu mai sacadeze !?
Multzumesc !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Folosesc AirPort Extreme.. si ca semnal imi arata 4 liniutze.. sacadeaza de pe toate divice’urile.. :|

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

ATV 2 cu jailbreak nu sacadeaza absolut deloc nici in airplay (play de pe youtubenici la vizionat mkv 720p cu infusion . Nu sacadeaza nici la 1080p mkv insa pe unele nu l-e duce si face buffer destul de des.
Nu inteleg cum de la ATV 3 care are procesor superior care suporta stream de 1080p sacadeaza. Puteti incerca un reset ptr curatare de cache su o reinstalare de firmware .

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Ai o problema undeva. Eu ma uit la mkv-uri de 30GB prin AirPlay si nu sacadeaza.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Dap clar e o problema.. am crezut prima data ca e netul.. si am adus routerul mai aproape.. degeaba.. folosesc OSX Mountain Lion..
Nu sacadeaza.. se opreste cate 20 - 30 sec.. dupa care revine.. sau nu mai.. trebe sa il scot din full screan..
Sincer nu vreau sa pun ultimul model de soft pe el.. desi nu sunt deacord cu Jailbreak’u.. vad ca pe ATV 3 nu prea am o alta solutzie.. si din cate am vazut pe 5.3 exista un jailbreak thetered.. o sa il fac si pe ala..
ATV’ul e nou.. cumparat de mine personal.. si nu a mers nici o data bine..
Pe zi ce trece sunt tot mai dezamagit de ei..

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 18.06.09

exact asa patesc si eu…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Folositi cumva conexiune wireless pt appleTV ?

Wireless-ul la appleTV este utilizabil doar in 2 scenarii:
- Aveti router care stie 802.11n pe 5Ghz (nu 2.4) si appleTV este conectat pe 5Ghz
- Aveti retea wifi 802.11g pe 2.4Ghz dar in jurul vostru pe o raza de cel putin 100m exista doar maxim alte 2 retele wireless pe 2.4Ghz setate la cel putin 5 canale distanta, nu exista nici un dispozitiv bluetooth activ pe raza de 50m sau cuptor cu microunde in functiune pe o raza de 200m si nici o antena 3G pe vre-o cladire apropiata.

Pentru orice alta situatie, folositi cablul ethernet.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

pai wi fi ca de-aia l-am luat, sa fac mirroring de pe mac pt filme

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

Leaga-l pe ethernet si va merge.
DIR-615 stie doar de 2.4Ghz
( si pe deasupra este si un model vulnerabil - http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/45460/ - traficul tau de internet poate trece deja prin Nigeria )

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

Frate m-ai spart… smile dar nu vreau prin ethernet ca asa am HDMI, daca-mi iau un router mai rapid va merge mai bine? imi poti recomanda ceva ? Mersi

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Dap si al meu e pe wifi.. folosesc AirPort Extreme.. pentru ca am internetul la etaj.. dar e deasupra camerei unde e ATV’ul.. nu am bluetooth activ.. si nu folosesc microunde.. am un reciver de la dolce.. dar nu vad cu ce l-ar afecta pe el.. ca nu e nimic wireles la el..

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

adi_tm: tu nu intelegi ce itzi zice omul.. El zice sa legi cablu de internet la cutiutza aia neagra de la Apple.. si dupaia sa dai AirPlay din laptop.. nu ai nevoie de HDMI..

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie

Daca leg cablu de net la ATV nu mi mai merge mirroring-ul de pe mbp ...

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

Retelele Wireless 802.11g pe 2.4 Ghz suporta doar TREI configuratii de canal care nu se bruiaza una pe alta. Daca orice vecin pe o raza de 100m are un router care merge pe acelasi canal - va bruiati unul pe altul si viteza scade dramatic.
De asemenea, daca ai mai multe dispozitive wireless legate la acelasi router, toate vor merge la viteza celui mai incet dintre ele si latimea de banda se imparte la numarul de dispozitive conectate.
Vitezele specificate pentru WiFi pe cutie sunt cele TEORETICE. Testate intr-un laborator, cu un singur client conectat, fara nici o interferenta.
Mai ales daca stai la bloc, daca reteaua pe 2.4Ghz merge la 11Mbps este ideal.
Cate retele Wifi diferite vedeti din casa si in jurul casei ?

Alternativele sunt:
- Te muti in mijlocul unui camp sau unei paduri, fara vecini in jur.
- Router care stie de 5Ghz (de preferat cu beam-forming, cum e ultimul Airport) si AppleTV sa fie legat pe reteaua de 5Ghz
- Fir ethernet. Sarma este sfanta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

adi_tm - leaga firul ethernet de la router la AppleTV si eventual un al doilea de la router la Mac. La asta folosesc cele 4 porturi de LAN de pe router.

SixDj - antenele din routere sunt calibrate pentru a avea semnalul maxim pe un disc - ca sa “prinda” toate dispozitivele de la acelasi etaj si sa interfereze cat mai putin cu cele de la celalalte etaje. Daca tu ai AppleTV-ul la celalalt etaj si nu ai semnal, inseamna ca Airport Extreme-ul tau este bine facut smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Imi mai apar 2 in jurul casei.. dap te cred si itzi dau dreptate.. doar ca imi este prea complicat sa trag sarma de la etaj..
Acuma sincer, imi pare rau ca nu am citit inainte.. ma orientam spre un Chromecast si cred ca era mult mai simplu.. doar ca nah sunt fan Apple.. si sincer nu ma asteptam la atatea pretentzi din partea lor.. sa fie atata de sesibil..
Ms ori cum.. sper sa scap de el.. sau nush, sa fac ceva cu el..

1 din 3
1