Power to the people!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Nu e nici sugestie nici reclamatie doar o observatie si o bucurie personala ca scriem noi aici pe forum este citit si de dealerii Apple de la noi. Intr-atat incat suna sa ofere informatii si sa ceara modificarea posturilor pentru a reflecta mai bine adevarul.

Ei bine, tot ce e aici e public si este supus dezbaterii publice. Eu unul, nu ma ascund in spatele unui username.

Share more, live better!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Chestia asta nu suna bine. Ce treaba are un dealer cu ce postez eu sau tu sau oricare de aici.
Dealerii sa-si vada de treaba lor sa ne ofere servicii de calitate, promptitudine si un zambet frumos. Ca doar asta au invatat de la cursurile de marketing si sales ... sau nu?!?!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

manipulare si fidelizare, nu? :thumbsup:

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, S1, Romania
Macuser din: 04.12.06

cei de la iStyle trebuia sa ma sune acum vreo 3 saptamani ca in “cateva zile” imi vine un iMac de 20” care e in vama”. daca se uita aici, le spun ca nu il mai cumpar. mi l-am luat prin dm.ro smile

Semnătură 

Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Pai la iStyle povestea cu “in cateva zile” este general valabila.
Ce te mira ?!?!

Sau suni la ei sa vezi pe unde se mai afla marfa comandata ... ti se promite revenirea rapida cu un telefon pentru informatii detaliate. Apoi, iti creste barba asteptand acel telefon. Eh, se mai intampla, in rest nu-i problema, firma serioasa.

‹‹ eroare postare      Admonestare și retragere ››