2 din 2
2
Internet de 1000 Mbps la RDS?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Poate, dar au si ei “bubele” lor. Am avut ocazia sa discut cu suportul lor tehnic si…m-au convins sa nu le fiu client.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Au trecut aproape 3 saptamani de cand am trimis la RDS comanda pentru internet de 1000 Mbps dar inca nu m-au contactat ... macar sa verifice daca nu cumva am bifat optiunea din greseala.
A reusit cineva sa treaca la noua oferta? Sau e totul numai praf in ochi, pentru a raspunde ofertei de 200 MB de la UPC?

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

În Tulcea sunt 2 abonați, unul din ei este un amic, a fost primul din țară care și-a pus abonamentul. Downloadul merge cu 76MB/s, mi-a trimis ieri un screenshot. Pe speedtest.net arata undeva la 700-800Mbps. Este bandă destulă.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Acuma de cand a inceput nebunia cu internetul gigabit de la RDS, aproape toti pe care ii cunosc au solicitat schimbarea abonamentului la internet gigabit. Eu nu mai pot de ras cand vad “efectul de turma”, fiecare se ia dupa celalalt, dar habar nu are pentru ce plateste… Din toti pe care ii cunosc si si-au schimbat abonamentul, doar vreo 10 % din ei au calculator cu placa de retea gigabit sau router gigabit… Si niciunul din ei nu are de gand sa isi schimbe router-ul sau sa isi instaleze o placa gigabit.

Fara echipamentul corespunzator ce rost are sa iti pui internet de 1000 Mbps, daca viteza maxima ce iti permite echipamentul tau, este de 100 Mbps? Unul mi-a spus ca isi baga internet gigabit pentru ca mai incolo (cel mai repede peste un an) o sa schimbe router-ul si calculatorul, si sa stie ca are “viteza mare”. Nu era mai bine sa ramana la abonamentul actual si sa puna banii deoparte, in loc sa plateasca lunar cu 20 lei mai mult fata de abonamentul vechi, dar neavand direct niciun beneficiu in momentul actual?

Pretul abonamentului pentru internetul gigabit intr-adevar nu este mare, este chiar foarte rentabil. Dar fara sa ai echipamentul cu care sa poti utiliza conexiunea la viteza maxima, nu vad ce rost are.

2 din 2
2