In curind vom putea beneficia de cardul CI+ de la RDS pe televizoarele noastre compatibile.Eu am facut precomanda de 2 pentru inceput.
Bineinteles la mult timp fata de UPC!
Aruncati cutiile
In + de asta au lansat si abonamente cu internet de si mai mare Vitezaaaaaaaaaa
Hmm, cred ca o sa dureze destul de mult timp pana livreaza echipamentele. Mie trebuiau sa imi dea un telefon mobil in 2011 si nici acum nu l-am primit (ce-i drept, dupa cateva luni am renuntat sa ma mai tin de capul lor). In ceea ce priveste aruncatul cutiilor ... eu prefer sa o tin pe a mea deoarece trebuie sa o dau la schimb (sau o platesc de noua). Interesant este ca programele din grila de baza (mai putin alea care se platesc gen HBO) le prind pe digita direct in TV fara cutia lor (care e de obicei pe OFF).
In curind vom putea beneficia de cardul CI+ de la RDS pe televizoarele noastre compatibile.Eu am facut precomanda de 2 pentru inceput.
Bineinteles la mult timp fata de UPC!
Aruncati cutiile
In + de asta au lansat si abonamente cu internet de si mai mare Vitezaaaaaaaaaa
Salut, de unde ai comandat? cit este? eu nu gasesc pe site la ei ... :| si eu as fii interesat de CI.
Mersi,
5 lei pe luna router-ul WiFi “configurare gratuita, suport 24/24” asta cred eu ca inseamna ca nu ai access de administrare la el si vor folosi aceste routere pentru a da access internet la vecini cu RDS WiFi.
Deci vecinii platesc pe luna un abonament pentru RDS WiFi si se leaga la routerul tau pentru care si tu platesti 5 lei pe luna + curentul.
Mai bine mai pui in pic de bani si iei un router Fon ( http://www.fon.com ) cu care castigi si tu ceva daca cineva acceseaza internetul prin el.
De ce sa iei un router in chirie de la RDS cand cu banii aia poti sa iti iei unul proprietate personala? Ca sa nu mai zic de viteza limitata a routerului RDS (100Mb/sec), asa ca este un chin sa transferi pe/de pe un NAS sau un Time Capsule.
Eu am facut deja precomanda pentru modul CI+, astept acum. Mi-am luat si celalalt pachet de 500 pt net.
Tre’ sa duc saracia aia de box la ei in schimbul CI-ului? Eu sper ca da ca mi-e inutila…
Ce numar de ordine ai de curiozitate/in jur de..sa vedem cit e de mare cererea.
Eu am 505aproape de suta ultimele 2 cifre,la 10 min. am sunat un prieten care imediat a comandat si se dadusera 92 deja !
normal si televizoarele dotate ci simplu ar trebui sa functioneze cu modulele ci+ si multi fabricanti de televizoare au venit cu update de soft la aparatele lor ca sa functioneze cu modulele mai noi. Modulele ci+ de la HDplus germania mergeau fara probleme pe televizoare cu ci simplu . Sa vedem cit va dura miracolul ca asa a fost si cu receptoarele hd de cablu,dupa care nu au mai avut pe la casierii si au inceput sa-i plimbe pe clienti.
DIGI SMART SmarDTV pe care l-ati comandat online, la RCS & RDS, este disponibil in punctul de prezenta Strada Alunisului, Nr. 4, Bl. 11A, Sc. 1, Ap. RDS, Bucuresti.
Echipamentul comandat este disponibil 7 zile lucratoare si poate fi ridicat de titularul de contract, pe baza CI/BI si a numarului de comanda. Comanda dvs. a fost inregistrata cu nr. 505_ _
Dupa intervalul mentionat, rezervarea echipamentului se anuleaza.
Si al meu a venit si l-am ridicat azi dupa ce am stat 1,5 ore la coada (inca nu am apucat sa il testez). Ca numar eram un pic peste 70 000. Golania e la abonamentul TV: al meu nu mai exista in oferta curenta asa ca a trebuit sa aleg altul ceva mai scump (cu 5 lei parca).
Am instalat smart cardurile si pot sa spun dupa o scurta utilizare ca sunt multumit (a disparut o telecomanda in plus). Precizez ca detin 2 televizoare samsung unul ci+ si unul doar ci (modelul ci nu se regaseste pe lista celor de la RDS) iar ambele merg perfect. Singurul lucru care ma deranjeaza este editarea canalelor care a trebuit sa o fac de doua ori si dureaza destul de mult.
Si eu am dat peste aceeasi problema de modificare a abonamentului (majorare de 4 lei) dar nu este un capat de tara, oricum dupa aceste modificari+upgrade la fiberlink 500, factura o sa scada cu 11 lei iar pana la aparitia noilor abonamente fiberlink cu 21 lei. Coada a fost dar nu ceva de speriat. In schimb a trebuit sa revin astazi pentru a lua si cel de al doilea CI deoarece aveam prea multe echipamente si trebuia sa il cumpar.