Am un prieten care pleaca saptamana viitoare in Taiwan si este dispus sa-mi cumpere de acolo un Mac Mini, un iPhone 5S sau chiar un MBA (ceva suficient de mic pentru a intra la bagajul de mana). Nu a mai fost pe acolo, asa ca nu stie care sunt preturile.
Aveti careva idee cum stau taiwanezii cu preturile la produsele Apple? Este convenabil de cumparat de acolo?
Interesant, un Mac Mini Server (configuratia de baza) costa la noi 5.111 RON in timp ce acolo ar fi 3.645 RON (plus ceva comisioane schimb valutar).
Un Mac Book Air de 13”, configuratia de baza, costa la noi 5.442 RON iar in Taiwan ar fi 3.867 RON.
Parca e prea frumos ca sa fie adevarat ... )
Am un amic care a adus un iMac 20” la bagaj de mana.
In cutie era mai mare decat “standardul” asa ca a trebuit sa-l scoata din cutie la check-in.
Cat s-a certat cu stewardesele, avionul se umpluse, asa ca l-a varat deasupra altor bagaje.
Si peste 2 min vine o stewardesa cu un bagaj de intarziati si deschide compartimentul ala cu putere si jup - cade imac-ul pe jos. Din fericire doar s-a turtit un colt de plastic - inca merge si in ziua de azi.
Cele de 27” nu merg decat la cala.