Cont de Gmail pe 4s - nu merge
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Salut!
Am trecut la iOS 7 azi dimineață. Contul de Gmail nu se mai updatează - îmi spune că user-ul sau parola sunt greșite. Ele sunt OK, pe laptop funționează. A mai pățit cine va așa ceva? Vreo idee?

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sibiu
Macuser din: 26.01.09

La mine funcționeaza, a mers și pe 7.0, merge și pe 7.0.2. Am patru conturi: Apple, Gmail, Yahoo.com, Yahoo.uk (pe care l-am facut mai demult din cauza ca avea POP3 gratuit). De la IOS 6.1.3 la 7.0, a importat tot. singura problemă Am avut-o la upgrade-ul de sistem (a trebuit să fac system restore).
Nu știu ce să spun, șterge setările și le reintroduci ulterior.
Succes !!

Semnătură 

iMac 24” 2008
iPhone 6s Plus
IPad Air 2 Wi-Fi

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Am rezolvat. Folosesc 1Password și se pare că e o problemă cu sync-ul via Dropbox. Eu schimbasem parola la mail, dar nu era updatată în telefon. Am să încep un thread nou pe tema asta.

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.