Dropbox sync issue
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Salut! Folosesc 1Password și am descoperit (the hard way) că nu mi se mai sincronizează parolele laptop-telefon. De vină se pare că ar fi Dropbox (atașat screen). Mai are cineva problema asta?

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Au pățit-o mai mulți. Dacă folosești iPassword 3 pe iPhone, nu se mai sincronizează cu Dropbox începînd cu 1 septembrie.
Uite: http://blog.agilebits.com/2013/08/08/1password-3-dropbox-sync-faq/
Trebuie să cumperi 1Password 4 pt iOS. Asta e, știu.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 29.12.08

Eu am probleme cu sincronizarea prin Dropbox la aplicațiile Money by Jumsoft. Făceam până acum sync prin wi-fi. De câteva zile au fost update-uri, după care wi-fi sync nu mai funcționează, se pot sincroniza doar prin Dropbox. Așa că mi-am făcut cont pe Dropbox, dar sync-ul nu merge. Am început o corespondență prin mail cu cei de la Jumsoft, mi-au dat ceva pași de urmat, dar fără rezultat. În week-end văd că nu au mai răspuns, aștept ziua de luni.
Mai folosește cineva aplicațiile Money by Jumsoft?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
toma - 19 Octombrie 2013 04:05 PM

Au pățit-o mai mulți. Dacă folosești iPassword 3 pe iPhone, nu se mai sincronizează cu Dropbox începînd cu 1 septembrie.
Uite: http://blog.agilebits.com/2013/08/08/1password-3-dropbox-sync-faq/
Trebuie să cumperi 1Password 4 pt iOS. Asta e, știu.

Mda .. Asta era. Mulțumesc. Deci trebuie cumpărat 1P 4. Nu e prea fair play, părerea mea ...

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu e doar părerea ta. Poate le iese pe nas pînă la urmă.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Acum, cu noul Keychain din Mavericks, mai avem nevoie de 1P??

Semnătură