Service Apple !Timisoara
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.09.09

Salut,
Detin un MBP mid2009 iar in ultima perioada am observat ca trackpad-ul face figuri. In partea st jos, click (nu tap) nu se mai executa. In partea de mij jos click-ul merge doar uneori. Tin sa precizez ca bateria e pe “Service Battery” de ceva vreme buna. O fi oare din cauza bateriei? Sa se fi umflat si sa fi afectat trackpad-ul?
Bateria de mult intentionez sa o schimb, dar n-am apucat. Cu ocazia asta as schimba si trackpad-ul. Imi puteti spune un service Apple de calitate? Mentionez ca sunt din Timisoara si sincer nu vreau sa am de aface cu VOX-ul din Timisoara. Cam la ce suma as ajunge cu transport+schimbat baterie+schimbat trackpad?
Multumesc anticipat.

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Ultima oara cand am fost in Timisoara era ceva “insulita” in Iulius Mall cu produse Apple.
Nu stiu daca era VOX sau nu, habar n-am.
Go check it out daca nu stii nici tu smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, e de la baterie. Schimb-o repede.
Eu mi-am luat de pe ebay china, vreo 85 dolari, transport gratuit. Dar evident, e mai sigura una de la mama ei.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.04.12

va salut…nu este service in Timisoara , cel putin nu unul autorizat.Vox Apple pretind ca sunt reselleri autorizati dar ma indoiesc.Cu orice fel de problema VOX apeleaza la NOUMAX fie el la Cluj sau la Bucuresti.Iti recomand sa il trimiti personal la unul din service-urile Noumax am trimis de multe ori si sunt seriosi,iar curierul este in jur de 35 de lei dus-intors.O seara faina.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.09.09

Pana vine bateria am zis ca o scot pe asta actuala si stau doar cu alimentatorul, dar cand sa desfac capacul vad ca am nevoie de o surubelnita Tri-Wing Y1 ca sa scot bateria, iar in casa nu am asa ceva. Azi fiind duminica ma indoiesc ca gasesc asa surubelnita fina la vreun Dedeman/Praktiker. Daca se anunta vreun timisorean si are in casa asa ceva, il rog sa ridice mana smile
Multumesc.

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.10.09

Stiu ca asa sunt suruburile, dar asta nu inseamna ca iti trebuie neaparat surubelnita Y. Eu am desfacut bateria cu surubelnita drapta de latimea unei laturi a Y-unui, dintr-o trusa din aia chinezeasca. Am rasucit surubelnita cu un patent ca sa pot slabi suruburile si totul a fost absolut OK.