Setare alarma - ios 7
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

Hello,
Cum setezi o alarma pentru raspoimaine de exemplu in ios 7? Nu pentru maine ca asta am inteles, dar pentru cateva zile de acum incolo. Am cautat pe internet dar nu am gasit raspuns.

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

te duci la repeat si alegi ziua (luni, marti, miercuri, joi). practica alarma respectiva va ramane pentru totdeauna (pana o stergi) pe ziua respectiva. eu asa am pusa alarma pt weekend, sambata si duminica

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Am inteles, multumesc pentru tip. Ciudat totusi ca nu poti sa alegi tu ziua. Banuiesc ca o aplicatie din market daca nu e deschisa in background/multitasking nu poate sa imi sune alarma nu?

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

pai tocmai ca la repeat alegi ziua, dar trebuie sa tii minte sa o deselectezi ca sa nu sune si saptamana urmatoare.
Alta solutie ar fi sa iti faci un eveniment in calendar si sa-i pui alarma care sa se sune in ziua care vrei tu. Nu am experienta cu app-urile de alarme din App Store pt ca nu am avut nevoie

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Dap intelesem ca trebuie sa dai pe repetare. Tocmai asta ziceam ca e ciudat ca nu te lasa sa alegi ziua fara sa fie un evenimente care sa se repete. Un pas in plus pentru user (sa iti aduci aminte sa dezactivezi alarma) = bad user experience, parerea mea.. de nepriceput. Ma gandisem si eu la calendar sau la reminders, dar atunci de ce mai am app de alarma?

Semnătură 

•touch•

‹‹ Harta offline Barcelona?      BBM 4 iPhone ››