Autocad for mac 2013, deocadata incompatibil :(
Pages’09 (ver 4.3) nu mi-a dat inca niciun update, dar merge perfect.
Suita Office 2011 merge bine (Excel are mici bug-uri de afisare in fullscreen - dar la mine avea si pe ML)
Iconita de la Time Machine nu mai este animata cand are loc un backup? E bug sau au renuntat la animatia asta? La voi cum e, se misca iconita?
Cred ca au renuntat la animatie deoarece nici la mine nu se mai invarte atunci cand face back-up.
Am vazut ca mai are cineva problema cu WiFi-ul. Eu inchid macbook-ul peste noapte si cand il deschid nu mi se conecteaza la router, nici nu apare in lista macar. Trebuie sa dau un reset la router, sa dezactivez/reactivez wifi de pe mac si apoi merge.
Booteaza un pic mai greu fata de ML (care intra in 21 secunde), dar in rest se misca bine.
Mie-mi place ce vad, l-am pus aseara, au cam dat-o in bara cu estimarile instalarii, cred ca a durat dublu decat ziceau ei. n-am probleme cu wifi iar safari chiar mi se pare ca zboara.
Prima problema, dockul poate fi customizat in vreun fel? culoarea backgroundului
Maps poate fi pus in metri?
Am rezolvat problema cu wifi-ul. Am sters reteaua si am adaugat-o din nou. Acum se conecteaza la ea cand se trezeste din somn. Un lucru interesant pe care l-am observat: mi-a importat si retelele wifi la care m-am conectat cu iPhoenul (folosind iCloud, evident).
... Un lucru interesant pe care l-am observat: mi-a importat si retelele wifi la care m-am conectat cu iPhoenul (folosind iCloud, evident).
Excelenta observatie, cu ocazia asta am descoperit ca aveam incarcate iPhoenele cu zeci de retele pe care nu le voi mai accesa vreodata. Am sters tot ce era balast (din rMBP) si, evident, au disparut si din Iphoane ...
... Un lucru interesant pe care l-am observat: mi-a importat si retelele wifi la care m-am conectat cu iPhoenul (folosind iCloud, evident).
Excelenta observatie, cu ocazia asta am descoperit ca aveam incarcate iPhoenele cu zeci de retele pe care nu le voi mai accesa vreodata. Am sters tot ce era balast (din rMBP) si, evident, au disparut si din Iphoane ...
Alternativ se pot administra elementele salvate în iCloud Keychain din .. aplicația KeyChain
Fie că e vorba de parole de rețele fireless sau alte parole.