10 din 18
10
Mavericks free
  [ Ignoră ]   [ # 136 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

eu tot nu reusesc sa-l downloadez…

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 137 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 17.09.09
huk - 24 Octombrie 2013 10:41 AM

13 ore pe un Air ?!?

WOW

Nu încerci să-l și folosești 13 ore? Îs curios dacă aproximează bine smile Un usage gen… web browsing + music.  sau altceva.

[ Ignoră ]   [ # 138 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mangalia
Macuser din: 28.11.11

Pus 10.9 peste 10.6.8, am dat drumu la download seara, dimineata cind m-am trezit, OK pentru install… aprox 50 de minute pina la restart in 10.9. Deocamdata nu vad probleme…

Semnătură 

“Deep in the human unconscious is a pervasive need for a logical universe that makes sense. But the real universe is always one step beyond logic.” from The Sayings of Muad Dib by the Princess Irulan

[ Ignoră ]   [ # 139 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

eu mai astept cateva zile poate se rezolva prin ceva update-uri de la apple, daca nu, revin frumos la snow leo, care mergea impecabil de 4 ani pana azi.

Absolut nimic nu ma merge la mine, doar Safari. Nici in Finder nu-mi vede folderele, si cand reuseste sa le vada, continutul lor este zero. Tare ciudat

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 140 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Ce spui tu suna ca o instalare esuata. Update-urile nu or sa-ti rezolve nimic. Backup si reinstaleaza pe disc formatat.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 141 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Corect! Iar in plus as face si o verificare a HDD-ului, daca este cel original, are ceva activitate la viata lui.

[ Ignoră ]   [ # 142 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mangalia
Macuser din: 28.11.11
florianro - 25 Octombrie 2013 03:50 AM

Pus 10.9 peste 10.6.8, am dat drumu la download seara, dimineata cind m-am trezit, OK pentru install… aprox 50 de minute pina la restart in 10.9. Deocamdata nu vad probleme…

Am uitat sa mentionez: iMac 10.1.

Semnătură 

“Deep in the human unconscious is a pervasive need for a logical universe that makes sense. But the real universe is always one step beyond logic.” from The Sayings of Muad Dib by the Princess Irulan

[ Ignoră ]   [ # 143 ]
Rank
Newbie
Din: Pitesti
Macuser din: 30.07.08

A incercat cineva digi net mobil pe Mavericks ?
La mine nu merge.

[ Ignoră ]   [ # 144 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
Xanthrax - 25 Octombrie 2013 04:40 AM

Ce spui tu suna ca o instalare esuata. Update-urile nu or sa-ti rezolve nimic. Backup si reinstaleaza pe disc formatat.

Da, m-am gandit si eu ca asta ar putea fi cauza. Backup am facut pe un hdd extern cu time machine dar pentru Snow Leopard.

Hdd-ul e un SSD montat acum 2 ani aproximativ, nu e cel venit cu macul. Voi face probabil o instalare pe curat. Cum procedez? Pot pune kitul de instalare pe un stick din cate am citit pe net, insa unde il gasesc pe harddisk?

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 145 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti / Sibiu
Macuser din: 12.12.12
h3llboy - 25 Octombrie 2013 07:04 AM
Xanthrax - 25 Octombrie 2013 04:40 AM

Da, m-am gandit si eu ca asta ar putea fi cauza. Backup am facut pe un hdd extern cu time machine dar pentru Snow Leopard.

Hdd-ul e un SSD montat acum 2 ani aproximativ, nu e cel venit cu macul. Voi face probabil o instalare pe curat. Cum procedez? Pot pune kitul de instalare pe un stick din cate am citit pe net, insa unde il gasesc pe harddisk?

Intri in Applications si dai click dreapta show Pachage Content pe iconita cu Install OS X. Cauti in Contents si apoi SharedSupport acolo o sa gasesti InstallESD.dmg . Eu l-am copiat pe stick aseara si l-am instalat pe curat.

Semnătură 

 MacBook 13-Inch (Mid 2010), Intel Core 2 Duo 2,4GHz, Nvidia Geforce 320m 256MB, 8GB DDR3, 120GB SSD, 1TB SSHD, macOS v.10.13
 PowerMac MDD, PPC G4 Dual 867MHz, Nvidia Geforce FX5500 256MB, 2GB DDR1, 2 x 320GB HDD, DVD-RW DL, OS X v.10.4.11
 iPod Classic 6th Generation, 80GB HDD, FW v.1.1.2
 iPhone 5C, 8GB, iOS 10
 iPhone 6 Plus, 64GB, iOS 11
 iPhone 7 Plus, 32GB, iOS 11
 Apple USB SuperDrive
 Apple Magic Mouse

[ Ignoră ]   [ # 146 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti / Sibiu
Macuser din: 12.12.12

Stick-ul pe care o sa il folosesti trebuie sa fie de minim 8GB. Il formatezi ca Mac OS (Journaled) cu Disk Utility. Dupa care tot din Disk Utility pe stick-ul respectiv dai la Restore, la Source pui dmg-ul de 10.9 si la Destination “tarasti” iconita stick-ului usb folosit (nu stiam cum sa zic). Dai click pe restore si gata. Pt a boota de pe stick dai restart si ti apasat butonul Options (ALT) si selectezi stick-ul din lista. Eu asa am facut si a mers, dar sunt sigur ca mai sunt si alte variante.

Semnătură 

 MacBook 13-Inch (Mid 2010), Intel Core 2 Duo 2,4GHz, Nvidia Geforce 320m 256MB, 8GB DDR3, 120GB SSD, 1TB SSHD, macOS v.10.13
 PowerMac MDD, PPC G4 Dual 867MHz, Nvidia Geforce FX5500 256MB, 2GB DDR1, 2 x 320GB HDD, DVD-RW DL, OS X v.10.4.11
 iPod Classic 6th Generation, 80GB HDD, FW v.1.1.2
 iPhone 5C, 8GB, iOS 10
 iPhone 6 Plus, 64GB, iOS 11
 iPhone 7 Plus, 32GB, iOS 11
 Apple USB SuperDrive
 Apple Magic Mouse

[ Ignoră ]   [ # 147 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.08.11

Ba, eu nici prin copiat InstallESD nici prin script nu am reusit sa fac un stick. Cu instalesd nu e bootabil si cu scriptul tot imi crapa copiatul pe stick, pentru ca la un momendat OSX imi face unmount singur la imagea de Mavericks. Any thoughts?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 148 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Eu l-am făcut ca aici.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 149 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.08.11

O sa incerc diseara mersi

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 150 ]
Rank
Newbie
Din: Bistrita
Macuser din: 11.12.12
marius.ciuculete - 25 Octombrie 2013 07:03 AM

A incercat cineva digi net mobil pe Mavericks ?
La mine nu merge.

L-am incercat eu, imi merge fara probleme. Am setat si internet sharing prin el…pe mountain lion mai facea figuri cateodata ma puteam conecta la macbook cateodata nu, cu mavericks merge perfect.

10 din 18
10