De cand mi-am pus Mavericks, aplicatia Address Book arata groaznic. Totul e alb, 3 linii negre punctate si niste nume aruncate acolo in stanga pe post de All Contacts. Cum pot reveni la vechiul design? Pana si pe site-ul apple daca vrei sa citesti un mic tutorial despre cum sa folosesti aceasta aplicatie, arata vechiul design (acea carte de telefoane).
Merci!
De cand cu mavericks - chiar si pe clean instal - imi merge greu safari…. Cel putin pe site-ul TOCMAI.RO simt cum agata la refresh pagina, la scroll anunturi .... - la voi cum e? Pe chrome merge bine, insa nu as vrea sa folosesc app 3rd party.
De cand cu mavericks - chiar si pe clean instal - imi merge greu safari…. Cel putin pe site-ul TOCMAI.RO simt cum agata la refresh pagina, la scroll anunturi .... - la voi cum e? Pe chrome merge bine, insa nu as vrea sa folosesc app 3rd party.
Ai instalat pe curat sau ai upgradat?
Dacă e varianta a doua, atunci caută niște pluginuri vechi și scoate-le din Internet plugins.
La mine si pe ML face figuri tocmai.ro, mi se blocheaza safari si imi urca procesorul aproape de maxim. Abia reusesc sa inchid browserul sa-si revina, totusi pe firefox merge ok. Ce sa fie ?
Am trecut de la lionel la valurel sa vad ce aduce nou cel din urma. :D
Printre lucrurile noi sesizate au fost:
- aparitia conexiunii cu numele albert.apple.com in procedura de instalare/upgradare.
- aparitia IMRemoteURLConnectionAgent.xpc. Stie careva ce face acest serviciu??
- modificarea serviciului de actualizare a sistemului de operare (probabil existenta in ML).
- au fost eliminate unele icoane/programe din System Preferences(??)
- Contacts(Address Book): o interfata super simplista si super spartana(noul trend in materie de interfete). Te dor ochii de la atata alb.
- Maps: poate fi utila cu conditia ca hartile sa fie corecte.
- iBooks: poate sa le foloseasca unor utilizatori.
- Safari: poate ca aduce ceva imbunatatiri, dar nu pentru mine.
Intrebare: exista vreo modalitate, chiar si din terminal, de a elimina din System Preferences>Security&Privacy;>Privacy>Accessibility programele care sunt acolo?
Personal consider ca iOS canibalizeaza OS X, de aici si unele modificari, mai mult sau mai putin drastice, asupra sistemului de operare si a aplicatiilor(vezi suita iWork).
Deocamdata, cam atat. Voi reveni cu alte impresii pe masura ce voi sapa prin sistemul de operare.
Intrebare: exista vreo modalitate, chiar si din terminal, de a elimina din System Preferences>Security&Privacy;>Privacy>Accessibility programele care sunt acolo?
Eu înțeleg că aplicațiile listate acolo folosesc API-ul respectiv, și le dai acces sau nu mânuind atotputernica bifă precum Zeus fulgerul.
E ca la iOS, Settings -> Privacy.
Ca să nu mai apară o aplicație acolo ar trebui rescrisă să nu mai foosească acel API.
Installer-ul se ocupa de optimizarea sistemului (defragmentare, reparare permisii etc.). Dar, nimic facut de mana omului nu este perfect. Se mai intampla si dude. Aduce-ti-va aminte in Mountain Lion cate au fost, la inceput.