Posibil ca asta sa explice de ce a durat dublu updateul la mine fata de cat scria.
Pe 22 cand a aparut nu am avut rabdare si am facut update peste ML. Desi scria ca o sa dureze 40 de min, a durat o ora si 15 min. Cred ca a stat 10 min doar in momentul cand scria “less than a minute” =)) . Cand l-am instalat pe curat a durat 25 min pe ceas.
Am făcut clean install la Mavericks şi sunt foarte mulţumit până acum (Mountain Lion era burduşit de aplicaţii şi, în lipsă de SSD, se mişca greu). O problemă am, însă... Nu vreau să instalez Flash (dacă e maximă nevoie, deschid Chrome) şi Youtube guiţă non-stop că să pun fleş, adică nu vrea să playeze nimic… Am dat să fiu în HTML5 beta, deci wtf? Pe Mountain Lion mergea by default clipurile HTML5…
Se misca mai bine videoul in flash. Daca ai o conexiune mai proasta in html se duce dracu, se bocheaza si nu mai poti sa-i faci nimic. Pe youtube poate nu sunt probleme prea des ca au servere bune dar eu m-am uitat mult la filme online pe diverse siteuri.
M-am mai “jucat” cu diferitele aplicatii cu care vine Mav. Aplicatia testata a fost Maps.
Am testat Maps selectand orasul intalnirii nationale MacUser 2013. Din pacate, hartile sunt vechi -cred ca au cel putin 2 ani vechime- din punct de vedere al imaginilor si nu numai. Probabil, e valabil pentru intreaga tara.
Aplicatia e inca in stadiul de infant, neputand concura cu Google Maps.
A mai testat careva dintre voi Maps in orasul din care sunteti?
Am incercat, mai mult de curiozitate, sa vad cat de actuala e aplicatia la Targu Mures si nu numai ca este complet inutila dar mai este si inexacta.Nu are nici macar o denumire de strada.O fii oras mai mic fata de altele dar totusi cand e sa faci o comparatie cu Google Maps sau chiar si altele nu e greu sa observi diferenta.
Concluzia: Complet inutila
Quetzalcoatl - 31 Octombrie 2013 08:13 AM
M-am mai “jucat” cu diferitele aplicatii cu care vine Mav. Aplicatia testata a fost Maps.
Am testat Maps selectand orasul intalnirii nationale MacUser 2013. Din pacate, hartile sunt vechi -cred ca au cel putin 2 ani vechime- din punct de vedere al imaginilor si nu numai. Probabil, e valabil pentru intreaga tara.
Aplicatia e inca in stadiul de infant, neputand concura cu Google Maps.
A mai testat careva dintre voi Maps in orasul din care sunteti?
Singurele probleme pe care le am dupa update-ul la maverick sunt in safari, cand dau play la o melodie sau video de pe orice alt site in afara de youtube, se aud niste sunete ciudate, ca si cum am fi boxele sarte, ca niste purici.. :-??? si scroolul nu mai merge cum trebuie, dupa ce termin gestul cu 2 degete, pentru o secunda se duce pagina in sus si in jos de cateva ori. Ar mai fi si scroolul cam greu din launchpad dar nu e asa o problema.
In rest foarte tari update-urile puse pe maverick.
Dupa ce am facut update la maveriks acum 2 zile,imi apare service battery cu 76% health,macul are 95 de cicluri si 32 de luni vechime(coconut battery).
Sa apelez la garantie sau are sistemul ceva? bateria tine aproape jumate din cat tinea inainte.
Eu n-o stiam p-asta: click lung pe Snooze ofera tot felul de intervale. N-ar strica un Custom, dar e mai bine fata de cele 10 minute si gata din Mountain Lion.