4 din 18
4
Mavericks free
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11
vista_alex2020 - 23 Octombrie 2013 01:17 AM

sal all oare sa fie vreo diferenta intre gold master si asta care a iesit? eu am pus de vreo 2 saptamani gold am primit si cateva update-uri substantiale pana acum smile

E alt build number, mai mare in finala.

Xanthrax - 23 Octombrie 2013 03:47 AM

Voi ati vazut ca pe langa Mavericks, sunt update-uri la iWork, iLife, Aperture, iTunes? Nu am timp acum sa studiez ce aduc nou aceste update-uri. Doar uitati-va.

Nu te-ai uitat la prezentare aseara smile. iLife si iWork sunt noi, si gratuite pentru cei cu deviceuri noi.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti / Sibiu
Macuser din: 12.12.12

Se misca mai bine 10.9 singurul lucru pe care il observ este ca nu imi mai face back-up prin time machine, scrie preparing si sta si sta. Aseara am facut back-up la 10.8.5 chiar inainte de a instala 10.9. Am facut update nu am mai avut rabdare. E ceva ce nu fac eu bine sau nu stiu? Cum pot sa fac in continuare back-up cu time machine?

Semnătură 

 MacBook 13-Inch (Mid 2010), Intel Core 2 Duo 2,4GHz, Nvidia Geforce 320m 256MB, 8GB DDR3, 120GB SSD, 1TB SSHD, macOS v.10.13
 PowerMac MDD, PPC G4 Dual 867MHz, Nvidia Geforce FX5500 256MB, 2GB DDR1, 2 x 320GB HDD, DVD-RW DL, OS X v.10.4.11
 iPod Classic 6th Generation, 80GB HDD, FW v.1.1.2
 iPhone 5C, 8GB, iOS 10
 iPhone 6 Plus, 64GB, iOS 11
 iPhone 7 Plus, 32GB, iOS 11
 Apple USB SuperDrive
 Apple Magic Mouse

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Și gata cu Mountain Lion, a dispărut din AppStore. Mi-am pus și eu Mavericks, după amiază voi avea timp de teste. Cum e până acum la cei care l-au pus deja? E mai vioi decât Mountain Lion?

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
alexandrucpopa - 23 Octombrie 2013 04:16 AM

Se misca mai bine 10.9 singurul lucru pe care il observ este ca nu imi mai face back-up prin time machine, scrie preparing si sta si sta. Aseara am facut back-up la 10.8.5 chiar inainte de a instala 10.9. Am facut update nu am mai avut rabdare. E ceva ce nu fac eu bine sau nu stiu? Cum pot sa fac in continuare back-up cu time machine?

E firesc sa dureze mult primul backup dupa upgrade, sunt ‘jdemii de fisiere noi. Lasa-l peste noapte.

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti / Sibiu
Macuser din: 12.12.12
altero - 23 Octombrie 2013 04:22 AM
alexandrucpopa - 23 Octombrie 2013 04:16 AM

E firesc sa dureze mult primul backup dupa upgrade, sunt ‘jdemii de fisiere noi. Lasa-l peste noapte.

Ai avut dreptate, multumesc

Semnătură 

 MacBook 13-Inch (Mid 2010), Intel Core 2 Duo 2,4GHz, Nvidia Geforce 320m 256MB, 8GB DDR3, 120GB SSD, 1TB SSHD, macOS v.10.13
 PowerMac MDD, PPC G4 Dual 867MHz, Nvidia Geforce FX5500 256MB, 2GB DDR1, 2 x 320GB HDD, DVD-RW DL, OS X v.10.4.11
 iPod Classic 6th Generation, 80GB HDD, FW v.1.1.2
 iPhone 5C, 8GB, iOS 10
 iPhone 6 Plus, 64GB, iOS 11
 iPhone 7 Plus, 32GB, iOS 11
 Apple USB SuperDrive
 Apple Magic Mouse

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 26.01.06

De la 10.7 se poate face update direct fara probleme?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member

Ei au zis pana la 10.6, deci da.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Nu reusesc sa downloadez Mavericks din App Store. Cred ca serverul este ocupat. Oare pierd perioada de gratuitate. Sorry nu am urmarit prezentarea de aseara.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRank
Member

E freeeeee…. forever!

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Mavericks s-a lansat deja iar discutiile de aici nu prea mai au legatura cu titlul topicului. Nu ar trebui inchis acest topic si deschis altul dedicat primelor impresii/probleme legate de Mavericks?

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRank
Member

Sau opoate un admin sa redenumeasca topicul mai bine, sa nu se piarda in meandrele internetului, ce s-a discutat pana acuma.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
trusk - 23 Octombrie 2013 05:54 AM

E freeeeee…. forever!

Atunci nu ma agit. Mie imi dar Error 1004. S-a facut dimineata in Europa si Asia. Trag toti din greu.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.03.11

Am instalat si eu azinoapte, la primul restart a dat eroare, cica hdd e mort (?!) Propunea un restore, dar nici ala nu a mers deoarece nu se vedea hdd (e criptat). Am mai reluat o data si totul e ok, s-a instalat. Nu am apucat sa testez mare lucru…

Semnătură 

iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

acum cand bifezi o culoare cu Tags nu iti mai coloreaza numele intreg al folderului ci doar iti apare o bulina in dreapta lui.
Exista posibilitatea sa setez Tags sa coloreze intregul nume asa cum era in celelalte OSX-uri?

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Imi place ca am scapat de texturi in aproape toate aplicatiile, din notification center si din fundalul de pe desktops. Insa, aplicatia Reminders e exact la fel…de urata. Nu s-a atins nimeni de ea. :(

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

4 din 18
4