sal all oare sa fie vreo diferenta intre gold master si asta care a iesit? eu am pus de vreo 2 saptamani gold am primit si cateva update-uri substantiale pana acum
E alt build number, mai mare in finala.
Xanthrax - 23 Octombrie 2013 03:47 AM
Voi ati vazut ca pe langa Mavericks, sunt update-uri la iWork, iLife, Aperture, iTunes? Nu am timp acum sa studiez ce aduc nou aceste update-uri. Doar uitati-va.
Nu te-ai uitat la prezentare aseara . iLife si iWork sunt noi, si gratuite pentru cei cu deviceuri noi.
Se misca mai bine 10.9 singurul lucru pe care il observ este ca nu imi mai face back-up prin time machine, scrie preparing si sta si sta. Aseara am facut back-up la 10.8.5 chiar inainte de a instala 10.9. Am facut update nu am mai avut rabdare. E ceva ce nu fac eu bine sau nu stiu? Cum pot sa fac in continuare back-up cu time machine?
Și gata cu Mountain Lion, a dispărut din AppStore. Mi-am pus și eu Mavericks, după amiază voi avea timp de teste. Cum e până acum la cei care l-au pus deja? E mai vioi decât Mountain Lion?
Se misca mai bine 10.9 singurul lucru pe care il observ este ca nu imi mai face back-up prin time machine, scrie preparing si sta si sta. Aseara am facut back-up la 10.8.5 chiar inainte de a instala 10.9. Am facut update nu am mai avut rabdare. E ceva ce nu fac eu bine sau nu stiu? Cum pot sa fac in continuare back-up cu time machine?
E firesc sa dureze mult primul backup dupa upgrade, sunt ‘jdemii de fisiere noi. Lasa-l peste noapte.
E firesc sa dureze mult primul backup dupa upgrade, sunt ‘jdemii de fisiere noi. Lasa-l peste noapte.
Nu reusesc sa downloadez Mavericks din App Store. Cred ca serverul este ocupat. Oare pierd perioada de gratuitate. Sorry nu am urmarit prezentarea de aseara.
Mavericks s-a lansat deja iar discutiile de aici nu prea mai au legatura cu titlul topicului. Nu ar trebui inchis acest topic si deschis altul dedicat primelor impresii/probleme legate de Mavericks?
Am instalat si eu azinoapte, la primul restart a dat eroare, cica hdd e mort (?!) Propunea un restore, dar nici ala nu a mers deoarece nu se vedea hdd (e criptat). Am mai reluat o data si totul e ok, s-a instalat. Nu am apucat sa testez mare lucru…
acum cand bifezi o culoare cu Tags nu iti mai coloreaza numele intreg al folderului ci doar iti apare o bulina in dreapta lui.
Exista posibilitatea sa setez Tags sa coloreze intregul nume asa cum era in celelalte OSX-uri?
Imi place ca am scapat de texturi in aproape toate aplicatiile, din notification center si din fundalul de pe desktops. Insa, aplicatia Reminders e exact la fel…de urata. Nu s-a atins nimeni de ea. :(