5 din 18
5
Mavericks free
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
silvestro2in1 - 23 Octombrie 2013 08:09 AM

acum cand bifezi o culoare cu Tags nu iti mai coloreaza numele intreg al folderului ci doar iti apare o bulina in dreapta lui.
Exista posibilitatea sa setez Tags sa coloreze intregul nume asa cum era in celelalte OSX-uri?

ia deselectează folderul…

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Cool!
O chestie ce-mi lipsea, la partajare monitor, era bara cu meniuri de sus, care aparea numai pe un monitor.
Acum fiecare monitor are o bara cu meniuri sus… lucrez mai usor pe fiecare monitor in parte, nu ca înainte trebuind să mă mut de pe un monitor pe altul pentru a accesa meniuri…
Pentru mine este un mare , foarte mare plus.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Plus că știe să imi configureze fundaluri diferite pe fiecare monitor…
Screen saver nu știe.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRank
Member
Din: DB/Darmanesti
Macuser din: 25.03.08

Safari 7 cum vi se pare ?

Semnătură 

only 

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10
StefanS - 23 Octombrie 2013 09:22 AM

Safari 7 cum vi se pare ?

La fel de incet…departe de chrome.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
silvestro2in1 - 23 Octombrie 2013 08:09 AM

acum cand bifezi o culoare cu Tags nu iti mai coloreaza numele intreg al folderului ci doar iti apare o bulina in dreapta lui.
Exista posibilitatea sa setez Tags sa coloreze intregul nume asa cum era in celelalte OSX-uri?

Nu se poate sa coloreze tot numele, pt ca se pot pune mai multe taguri (maxim 3, parca) pe un folder/fisier.

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
interesantul - 23 Octombrie 2013 09:20 AM

Plus că știe să imi configureze fundaluri diferite pe fiecare monitor…
Screen saver nu știe.

Si poti muta dashboard pe oricare din monitoare, ca si cum muti orice alt space.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Si mai important: poti sa-l inchizi smile

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Vs Tag-uri, nu-mi place, ca in finder, când deschid un dosar, imi apare o bulină, nu imi mai apare cu culaorea tag-ului tot ramdul… Imi sărea in ochi direct ceea ce utilizam mai des din dosarul respectiv, acum trebuie sa caut o bulinuta mica. Cred ca este un mare minus…

Semnătură 

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Acum cauti cu search in coltul din dreapta sus din Finder (nu merge in spotlight pe menubar inca), dupa numele tagului. Pe mine chiar nu ma deranjaza.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

foarte foarte misto activity monitor. tabul de energy impact e genial.

am facut update pe un mac si se descarca pe al doilea. nici o problema in afara de LS care a trebuit updatat

foarte frumos ca a lipit iLife si iWorks pe care le aveam cu contul App store si acum o sa am updateuri gratuit si automat.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.02.12

buna recenzia lui siracusa wink si mavericks pare misto raspberry sa il vedem in practica, ca de laudat l-am laudat destul

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11
trusk - 23 Octombrie 2013 03:53 AM

Nu te-ai uitat la prezentare aseara smile. iLife si iWork sunt noi, si gratuite pentru cei cu deviceuri noi.

Hmm, poate o precizare suplimentara este binevenita (din prezentare nu s-a inteles prea bine). Daca ai aplicatia cumparata deja (o versiune mai veche), ii face upgrade gratuit (cazul meu cu iMovie pe iPad si cu suita iWork pe mac). Deci upgrade-ul este gratuit si pentru cei cu device-uri mai vechi. Daca nu ai aplicatia deja cumparata si nici nu ai primit-o gratis cu un device nou, trebuie sa “cotizezi”.

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Update-ul a fost intotdeauna gratuit, si pe osx si pe iOS. Doar agilebits si windows dau updateurile pe bani. Si google.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.08.13

ma poate ajuta cineva? pls am osx mavericks gold master nu ma lasa sa descarc versiunea finala din appstore cum pot face sa pun ultima versiune ms mult :(

5 din 18
5