Asta nu e bug, e lag intre tine si serviciile de mail. Tu cand faci read, aplicatia trimite la server ca tu ai citit mailul cutare, si local ti-l face read. Daca informatia nu ajunge la server, aplicatia cand isi face pull iar, vede ca mailul tau nu e citit. Practic, e o problema de desincronizare.
Poate nu mă pricep eu: când dai refuz cu mesaj la un apel, nu pot șterge mesajul pus de ei default (can’t talk right now).
Pot doar să adaug lângă ăsta mesajul meu (revin în xxx minute…)
Asta pentru că ai meniul în engleză. Dacă-l schimbi în română va fi în românește, “nu pot răspunde acum”....
Nu se poate schimba ăla. Da. știu, e aiurea dar…
Si eu foarte multumit de felul cum se misca prin meniuri si reactioneaza la “atingere”, dupa update la 7.0.3 (iphone 4s). Pe 7.0.2 parca avea un lag destul de deranjant.
am un ip5, pe retea de la vodafone, vreau sa stiu daca mai merge sa omori 3g ul cu totu’, pt date cat si pe voce. am citit ceva in comenturile articolului de pe idevice legat de 7.0.3 , unde 2 useri cosmote se plangeau ca nu mai au decat LTE, ori 3g ul on, ceva legat si de un update la carrier.
Deocamdata, din cate stiu, la iphone 5 pe ios 7 nu se poate renunta la 3g. Am un prieten care inainte de update la 7, in urma unui diwngrade la carrier update, a reusit eliminarea 3g-ului, acum nu mai poate.
Deocamdata, din cate stiu, la iphone 5 pe ios 7 nu se poate renunta la 3g. Am un prieten care inainte de update la 7, in urma unui diwngrade la carrier update, a reusit eliminarea 3g-ului, acum nu mai poate.
Ba da se poate. Eu am i5, si chiar acum sunt pe 3g si il pot oprii oricand doresc.
Ba da se poate. Eu am i5, si chiar acum sunt pe 3g si il pot oprii oricand doresc.
Vocea tot pe 3G va merge, oprind 3g-ul opresti doar conexiunea de date. Ceea ce nu ajuta cu mai nimic. Telefonul cand va sta in standby, va fi pe retea 3g (si va consuma mult mai mult curent decat pe gsm/edge), doar datele vor fi oprite.