first, merci de raspuns. Deci, odata cu upgrade ul la 7.0.3., daca nu se poate renunta la 3g ( ma refer doar la functia de voce.. ca ar fi ilegal total sa nu te lase sa opresti datele/internet pe vreun terminal ) atunci tine de carrier. so, eu sunt la vodafone, cine de la vodafone nu mai poate sa omoare 3g ul pt voce ? @huk, vad ca esti prin UK… so, poate acolo se poate… m’ar interesa daca pe vodafone face figura asta nasoala. eu nu vreau sa mi folosesc telefonul pe 3g, pt voce, si sa mi consume bateria. vreau sa merg pe 2g voce si cu datele off .. pt ca 80 la suta din timp am wifi. cam asta e.
Nu mai merge sa schimbi din 3G in edge din cauza operatorului , daca ai facut update la carrier settings nu mai ai posibilitate sa te intorci, dar poti incerca cu un ipcc de la versiune veche - dar am auzit persoane care au incercat si nu au reusit.
Am sunat eu la vodafone si am intrebat daca imi pot face cumva sa am buton de 3G/2G si au zis ca nu au cum.
Oricum eu am 5S si am impresia ca din fabrica vin fata posibilitate de dezactivare.
Nu mai merge sa schimbi din 3G in edge din cauza operatorului , daca ai facut update la carrier settings nu mai ai posibilitate sa te intorci, dar poti incerca cu un ipcc de la versiune veche - dar am auzit persoane care au incercat si nu au reusit.
Am sunat eu la vodafone si am intrebat daca imi pot face cumva sa am buton de 3G/2G si au zis ca nu au cum.
Oricum eu am 5S si am impresia ca din fabrica vin fata posibilitate de dezactivare.
poate doar pe 5s si e irelevant ( situatie este similara cu upgrade ul la ios 5.x cand, pe 4s, nu mai aveai accesbla toggle 3g on/off iar pe ip 4 cu aceasi versiune upgradata de ios mergea) ma intereseaza sa’mi spuna cine are un ip5 cu 7.0.3 ...
poate doar pe 5s si e irelevant ( situatie este similara cu upgrade ul la ios 5.x cand, pe 4s, nu mai aveai accesbla toggle 3g on/off iar pe ip 4 cu aceasi versiune upgradata de ios mergea) ma intereseaza sa’mi spuna cine are un ip5 cu 7.0.3 ...
Eu am spus mai sus. Detin un i5 cu 7.0.3 si pot da 3g on/off fara nici un fel de problema…
Hm Maneta poti atasa o poza? Eu am iPhone 5 cu iOS 7.03 si nu pot inchide 3G! Ca SA l inchid trebuie SA opresc datele celulare! Pe iOS 6.14 Puteam inchide 3G si naviga pe edge! Acura nu se Mai poate si bateria e Mai slaba din cauza asta
@maneta : cand intrii in general about iti cere update carrier settings , incearca si dai cancel daca apare.
din cate stiu update carrier settings tine doar de apn urile pe care ti le instaleaza automat in telefon, mai des la un telefon nou se intampla asta . deci nu are nici o legatura cu faptul ca nu poti sa mai opresti 3g ul pe voce.
Pai am facut eu update pe un iphone 5 la carrier settings , inainte aveam buton 3G , iar dupa update nu mai aveam.
cand ai facut update? eu am facut cand mi am instalat ios 7.0.2.. si da.. nu mai exista 3g, este enable 4g doar. si e firesc sa fie asa. eu imi pun problema ca dupa ce upgradez la 7.0.3 daca, in momentul in care omor celular data cu totu.. tai si 3g/4g pt voce. cred ca se face o confuzie aici intre voce si date. pe scurt acum cand pui pe off celular data, el trece pe 2g pe voce? .. iti dai seama asta dupa liniile care indica semnalul. iti poti da seama f usor in locuri unde semnalul 3g e mai slab.
Hm Maneta poti atasa o poza? Eu am iPhone 5 cu iOS 7.03 si nu pot inchide 3G! Ca SA l inchid trebuie SA opresc datele celulare! Pe iOS 6.14 Puteam inchide 3G si naviga pe edge! Acura nu se Mai poate si bateria e Mai slaba din cauza asta
Mai devreme am conectat iphone’u la itunes si mi-a facut update de carrier. Acum e 3G auto, mai exact am Cellular Data si sub Enable 4g.
din cate stiu update carrier settings tine doar de apn urile pe care ti le instaleaza automat in telefon, mai des la un telefon nou se intampla asta . deci nu are nici o legatura cu faptul ca nu poti sa mai opresti 3g ul pe voce.
Nu tin doar de apn setarile alea, prin ele poate controla inclusiv daca ai acces la tethering sau nu.
Încă un lucru deranjant: uneori, iconița de apeluri/telefon, îmi arată 1-2 apeluri pierdute, deși știu clar că nu am…
Știi că ai dreptate ? Am văzut și eu alaltăieri 2 apeluri pierdute, m-am uitat în listă și nu m-am lămurit care ar fi alea, în afară de ce știam. Am zis că sunt eu prea obosit ...