Este, eu m-am jucat cu el vineri la iStyle in Bucuresti. E ultra usor si mai mic decat iPad-ul ‘clasic’, are un form factor genial. Eu am un iPad 4 si nu vad nici un sens sa fac upgrade acum, dar altfel l-as lua.
Exista, dar doar de 16 si 32 GB, deci versiunile useless.
Asta e ultimul racnet la lansarile in RO: lansam oficial, in ziua de release, dar numai versiunile pe care nu le ia nici dracu.
Eu, daca as sta intr-o tara cu apa calda (aka cu iTunes Match), mi-as lua de 16; maxim de 32.
Eu am varianta de 64 de la primul model. 30 de gb nefolositi. Si am o gramada de aplicatii sau jocuri pe care nu le-am deschis numai o data la instalare. Acum mi-as lua maxim 32 gb.
Fiecare utilizeaza altfel aparatul.
Am avut și eu iPad 2 64GB și mai mult de 30-35GB nu am folosit deși avea multe aplicații,jocuri copii,muzică și câteva filme. Acum am iPad 4 32GB și e perfect, depinde de fiecare ce vrea să pună pe el.
Am fost azi in Apple store, si Prima senzatie a fost ca am luat mini nu air, a trebuit sa vad un 2 sa vad ca se aseamana. A doua sensatie, ceva ieftin de plastic gen samsung si prietenii. Nu mai e de aluminiu? Chiar in showroom, 2 se simte mai bine la atingere. Inca nu ma pronunt. Astept sa il vad is pe mini 2.
http://www.minimallyminimal.com/blog/ipad-air simpatic reviewul
Vreau sa fac cadou de sărbători un iPad dar sunt nehotarat între iPad mini retina display 32 giga si iPad air 16 giga!