Probleme incarcare macbook pro 13” A1278 7,1
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.04.09

In urma cu 3 zile am observat ca ledul de la magsafe nu mai este verde, bateria incarcata 70% si arata ca incarca, dupa 2 ore cu magsafe conectat tot la 70%, ledul vede de la magsafe inchis, am scos magsafe am lasat pana s-a descarcat bateria la 45% si am reconectat magsafe problema persista, am stat 2 zile cu el doar in priza nu s-a miscat de la 45% baterie incarcata.
Am descarcat complet bateria pana s-a inchis macbookul, am conectat magsafe nu mai se deschide, am conectat un alt magsafe si nimic, am incercat incarcatoarele pe un alt macbook si ambele incarca.
Cred ca este mufa de incarcare 820-2565-A , Ma poate ajuta cineva cu un sfat? ma gandesc sa cumpar un conector de incarcare, dar sa nu il cumpar aiurea.
Multumesc.

Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
AirPort Extreme (4th Generation)
Apple TV 3

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

SMC etc. reset ai incercat?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

du-te la un service, cât mai repede… poate mai salvezi bateria aia

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

sa fie bateria moarta ? tinea cate 5-6 are pana sa am prob asta

Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
Apple TV 3

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu trebuia să lași fără curent bateria…
vezi la cineva care știe ce face unde este problema

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
gaceanu_23 - 23 Octombrie 2013 01:02 PM

In urma cu 3 zile am observat ca ledul de la magsafe nu mai este verde, bateria incarcata 70% si arata ca incarca, dupa 2 ore cu magsafe conectat tot la 70%, ledul vede de la magsafe inchis, am scos magsafe am lasat pana s-a descarcat bateria la 45% si am reconectat magsafe problema persista, am stat 2 zile cu el doar in priza nu s-a miscat de la 45% baterie incarcata.
Am descarcat complet bateria pana s-a inchis macbookul, am conectat magsafe nu mai se deschide, am conectat un alt magsafe si nimic, am incercat incarcatoarele pe un alt macbook si ambele incarca.
Cred ca este mufa de incarcare 820-2565-A , Ma poate ajuta cineva cu un sfat? ma gandesc sa cumpar un conector de incarcare, dar sa nu il cumpar aiurea.
Multumesc.

Ai varsat/stropit cu apa in ultima vreme in zona conectorilor? magsafeurile nu prea mor de la sine, defectele apar de la lichide/incarcator de proasta calitate/utilizare excesiva/traznete smile
Incearca un ALT+CTRL+SHIFT+POWER se schimba ceva?

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Nici vorma de lichide, o sa incerc aceasta comanda, si in final o sa ajunga la Noumax cand o sa am timp.
Multumesc

Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
Apple TV 3