Deci mi-am stricat versiunile iWork Retail si am pus deasupra lor Trial si tot nu merg updatate.
:-(
Citisem undeva pe un forum ca trebuie sa fie sistemul de operare in engleza si regiunea sua. Nu stiu daca asta a facut sa mearga la mine, dar dupa schimbarea asta si un reboot au aparut.
eu il am in limba engleza si regiunea Romania, asa a functionat.
e pe net, in locul de unde inchiriem cu totii programe si filme, iwork 09 ( posibil sa gresesc anul). Mie de pe ala mi-a dat update.
sunt curios daca va tine minunea.
Oricum pentru ei nu e mare pierdere, iwork-ul oricum o sa il dea gratis din cate am inteles
Tare as vrea sa vina cu o schema de plata in functie de cat il folosesti. Eu spre exemplu as fi bucuros sa dau 1$ si atat, eu folosesc Pages doar cand updatez cv-ul.
Deci mi-am stricat versiunile iWork Retail si am pus deasupra lor Trial si tot nu merg updatate.
Citisem undeva pe un forum ca trebuie sa fie sistemul de operare in engleza si regiunea sua. Nu stiu daca asta a facut sa mearga la mine, dar dupa schimbarea asta si un reboot au aparut.
e pe net, in locul de unde inchiriem cu totii programe si filme, iwork 09 ( posibil sa gresesc anul). Mie de pe ala mi-a dat update.
Oricum pentru ei nu e mare pierdere, iwork-ul oricum o sa il dea gratis din cate am inteles
Tare as vrea sa vina cu o schema de plata in functie de cat il folosesti. Eu spre exemplu as fi bucuros sa dau 1$ si atat, eu folosesc Pages doar cand updatez cv-ul.
In cazul acesta instaleaza office 365, din cate am auzit se poate folosi doar cu un abonament lunar sau anual, nu il mai poti cumpara si folosi 4 ever.
In cazul acesta instaleaza office 365, din cate am auzit se poate folosi doar cu un abonament lunar sau anual, nu il mai poti cumpara si folosi 4 ever.
99$ pe an.
Just double checked: mi-am instalat Mavericks pe Air, si-mi apar toate la purchased. Tare rau imi pare ca nu a mers si cu final cut pro.
Păi, dacă încercăm să reproducem situația curentă, tot ce e nevoie e (și ideal se va replica la ORICE app):
1) o versiune veche care NU este ultima.
2) update la versiunea curentă (care o fi de acum 1-2-3 luni sau cv de genu).
Sau nu? Doar la noile update-uri e bugul acesta intenționat?
Păi, dacă încercăm să reproducem situația curentă, tot ce e nevoie e (și ideal se va replica la ORICE app):
1) o versiune veche care NU este ultima.
2) update la versiunea curentă (care o fi de acum 1-2-3 luni sau cv de genu).
Sau nu? Doar la noile update-uri e bugul acesta intenționat?
am avut ilife instalat de pe discurile care au venit cu MBP-ul si iwork 09, “pe surse”.
toate bune si frumoase, update la ilife si iwork dupa update la Maveriks, totul up to date. Asta ieri.
Azi am iwork 09, inclusiv icoanele pe Dock sunt de 09.
Stiti cumva cum e posibil ?
Keynote e varianta 5 in acest moment (in istoricul updatarilor imi arata ca ieri aveam varainta 6)
Pages e varianta 4 in acest moment (in istoricul updatarilor imi arata ca ieri aveam varainta 5)
Numbers e varianta 2 in acest moment (in istoricul updatarilor imi arata ca ieri aveam varainta 3)
imovie e varianta 10 ca si ieri si iphoto e varianta 9.5 ca si ieri.
Bine inteles ca appstore zice ca nu sunt updates. Cum a putut sa faca singur downgrade ? Si cum sa fac upgrade din nou ?
Astept idei, sugestii.
Si eu am patit asta, sterge shortcut-urile din dock iar in applications gasesti programele noi updatate. Le pui pe acelea in dock. Se pare ca noul update de iWork a pastrat si versiunea veche a programelor. In applications gasesti ambele variante, le poti sterge fara probleme pe cele vechi. O sa observi totusi ca daca accesezi un document acesta se va deschide cu varianta noua.