5 din 6
5
AppStore bug - iWork, iLife si Aperture gratuit
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Ca în poză

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
Jder - 24 Octombrie 2013 10:43 PM
zup - 24 Octombrie 2013 08:18 PM
psergiu - 24 Octombrie 2013 06:53 PM

Deci mi-am stricat versiunile iWork Retail si am pus deasupra lor Trial si tot nu merg updatate.
:-(

Citisem undeva pe un forum ca trebuie sa fie sistemul de operare in engleza si regiunea sua. Nu stiu daca asta a facut sa mearga la mine, dar dupa schimbarea asta si un reboot au aparut.

eu il am in limba engleza si regiunea Romania, asa a functionat.

e pe net, in locul de unde inchiriem cu totii programe si filme, iwork 09 ( posibil sa gresesc anul). Mie de pe ala mi-a dat update.

sunt curios daca va tine minunea.

Oricum pentru ei nu e mare pierdere, iwork-ul oricum o sa il dea gratis din cate am inteles

Tare as vrea sa vina cu o schema de plata in functie de cat il folosesti. Eu spre exemplu as fi bucuros sa dau 1$ si atat, eu folosesc Pages doar cand updatez cv-ul.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti / Sibiu
Macuser din: 12.12.12
.ral:cr - 25 Octombrie 2013 02:32 PM

Deci mi-am stricat versiunile iWork Retail si am pus deasupra lor Trial si tot nu merg updatate.

Citisem undeva pe un forum ca trebuie sa fie sistemul de operare in engleza si regiunea sua. Nu stiu daca asta a facut sa mearga la mine, dar dupa schimbarea asta si un reboot au aparut.

e pe net, in locul de unde inchiriem cu totii programe si filme, iwork 09 ( posibil sa gresesc anul). Mie de pe ala mi-a dat update.

Oricum pentru ei nu e mare pierdere, iwork-ul oricum o sa il dea gratis din cate am inteles

Tare as vrea sa vina cu o schema de plata in functie de cat il folosesti. Eu spre exemplu as fi bucuros sa dau 1$ si atat, eu folosesc Pages doar cand updatez cv-ul.

In cazul acesta instaleaza office 365, din cate am auzit se poate folosi doar cu un abonament lunar sau anual, nu il mai poti cumpara si folosi 4 ever.

Semnătură 

 MacBook 13-Inch (Mid 2010), Intel Core 2 Duo 2,4GHz, Nvidia Geforce 320m 256MB, 8GB DDR3, 120GB SSD, 1TB SSHD, macOS v.10.13
 PowerMac MDD, PPC G4 Dual 867MHz, Nvidia Geforce FX5500 256MB, 2GB DDR1, 2 x 320GB HDD, DVD-RW DL, OS X v.10.4.11
 iPod Classic 6th Generation, 80GB HDD, FW v.1.1.2
 iPhone 5C, 8GB, iOS 10
 iPhone 6 Plus, 64GB, iOS 11
 iPhone 7 Plus, 32GB, iOS 11
 Apple USB SuperDrive
 Apple Magic Mouse

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.08.11
alexandrucpopa - 25 Octombrie 2013 02:46 PM
.ral:cr - 25 Octombrie 2013 02:32 PM

In cazul acesta instaleaza office 365, din cate am auzit se poate folosi doar cu un abonament lunar sau anual, nu il mai poti cumpara si folosi 4 ever.

99$ pe an.

Just double checked: mi-am instalat Mavericks pe Air, si-mi apar toate la purchased. Tare rau imi pare ca nu a mers si cu final cut pro.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Băi, copii, chiar Final Cut Pro gratis?
Mă mir că nu cere nimeni de aici și cheia de la casa cu bani!

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRank
Member

Pai daca e gratis aperture, de ce nu si FCP si Logic? E rasisim! Au o problema cu video editorii si muzicienii??

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu.
au o problemă cu programatorii smile

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.09.09

Final Cut Pro nu intră la acest bug. Văd că e un app ”total diferit” (și ca nume). Probabil de aceea nu merge faza asta.

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRank
Member

Pai programatorii primesc saracii Xcode-ul smile. Si aia au bani sa-si cumpere daca au nevoie.

@timotei: FCP nu a primit un update acuma, de aia. FCP, Logic si Aperture sunt suita profesionala, corespondenta la iLife (care e pentru toata lumea).

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.09.09

Păi, dacă încercăm să reproducem situația curentă, tot ce e nevoie e (și ideal se va replica la ORICE app):
1) o versiune veche care NU este ultima.
2) update la versiunea curentă (care o fi de acum 1-2-3 luni sau cv de genu).

Sau nu? Doar la noile update-uri e bugul acesta intenționat?

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member
timotei - 27 Octombrie 2013 10:39 PM

Păi, dacă încercăm să reproducem situația curentă, tot ce e nevoie e (și ideal se va replica la ORICE app):
1) o versiune veche care NU este ultima.
2) update la versiunea curentă (care o fi de acum 1-2-3 luni sau cv de genu).

Sau nu? Doar la noile update-uri e bugul acesta intenționat?

Am incercat, nu merge smile

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
Rank
Newbie
Din: ARAD
Macuser din: 17.09.12

salutare

am avut ilife instalat de pe discurile care au venit cu MBP-ul si iwork 09, “pe surse”.

toate bune si frumoase, update la ilife si iwork dupa update la Maveriks, totul up to date. Asta ieri.

Azi am iwork 09, inclusiv icoanele pe Dock sunt de 09.

Stiti cumva cum e posibil ?

Keynote e varianta 5 in acest moment (in istoricul updatarilor imi arata ca ieri aveam varainta 6)

Pages e varianta 4 in acest moment (in istoricul updatarilor imi arata ca ieri aveam varainta 5)

Numbers e varianta 2 in acest moment (in istoricul updatarilor imi arata ca ieri aveam varainta 3)

imovie e varianta 10 ca si ieri si iphoto e varianta 9.5 ca si ieri.

Bine inteles ca appstore zice ca nu sunt updates. Cum a putut sa faca singur downgrade ? Si cum sa fac upgrade din nou ?

Astept idei, sugestii.

Semnătură 

Retina MacBook Pro 13 inch Mid 2014
iPhone 5s 32 GB
iPad 4 32 GB Wifi+4G
Airport Time Capsule 3TB

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRank
Jr. Member
thecore - 28 Octombrie 2013 09:02 PM

salutare

am avut ilife instalat de pe discurile care au venit cu MBP-ul si iwork 09, “pe surse”.

toate bune si frumoase, update la ilife si iwork dupa update la Maveriks, totul up to date. Asta ieri.

Azi am iwork 09, inclusiv icoanele pe Dock sunt de 09.

Stiti cumva cum e posibil ?

Keynote e varianta 5 in acest moment (in istoricul updatarilor imi arata ca ieri aveam varainta 6)

Pages e varianta 4 in acest moment (in istoricul updatarilor imi arata ca ieri aveam varainta 5)

Numbers e varianta 2 in acest moment (in istoricul updatarilor imi arata ca ieri aveam varainta 3)

imovie e varianta 10 ca si ieri si iphoto e varianta 9.5 ca si ieri.

Bine inteles ca appstore zice ca nu sunt updates. Cum a putut sa faca singur downgrade ? Si cum sa fac upgrade din nou ?

Astept idei, sugestii.

Si eu am patit asta, sterge shortcut-urile din dock iar in applications gasesti programele noi updatate. Le pui pe acelea in dock. Se pare ca noul update de iWork a pastrat si versiunea veche a programelor. In applications gasesti ambele variante, le poti sterge fara probleme pe cele vechi. O sa observi totusi ca daca accesezi un document acesta se va deschide cu varianta noua.

Semnătură 

 MacBook 13-Inch (Mid 2010), Intel Core 2 Duo 2,4GHz, Nvidia Geforce 320m 256MB, 8GB DDR3, 120GB SSD, 1TB SSHD, macOS v.10.13
 PowerMac MDD, PPC G4 Dual 867MHz, Nvidia Geforce FX5500 256MB, 2GB DDR1, 2 x 320GB HDD, DVD-RW DL, OS X v.10.4.11
 iPhone 5C, 8GB, iOS 10
 Apple USB SuperDrive
 Apple Magic Mouse

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRank
Jr. Member

Varianta veche de iWork o gasesti in Applications in folderul iWork. Programele updatate nu se gasesc intr-un subfolder, sunt direct in Applications.

Semnătură 

 iPhone 5C, 8GB, iOS 10
 Apple USB SuperDrive
 Apple Magic Mouse

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
Rank
Newbie
Din: ARAD
Macuser din: 17.09.12

multumesc pentru raspuns, am sa verific deseara cand ajung acasa.

o zi buna

Semnătură 

Retina MacBook Pro 13 inch Mid 2014
iPhone 5s 32 GB
iPad 4 32 GB Wifi+4G
Airport Time Capsule 3TB

5 din 6
5