Folosesc cuvantul “risc” deoarece problema se observa cam greu. (doar pe fundalaluri deschise - vezi poza)
Mai exact am un chenar verde in jurul ecranului si ma enerveaza la culme acum ca tot iOS-ul asta e alb.
Nu vreau sa mi-l trimita inapoi sa imi zica ca telefonul e ok. In America se schimba pe loc. Sunt sute de topic-uri pe internet in legatura cu problema asta. Toate terminalele au fost schimbate la Apple Store. Acolo intri si ii arati tu problema, eu il trimit prin curier..nu pot sa ii arat eu personal in ce circumstante apare. (fundaluri deschise, dupa cum ziceam)
A mai trimis cineva un iPhone cu problema asta ?
Sau ma rog, are cineva numarul de la Orange Service (ca nu-l gasesc nici unde !) ?
Vreau sa sun acolo sa intreb daca au mai schimbat iPhone-uri cu problema asemanatoare sa nu il trimit degeaba.
Il trimiti dintr-un magazin Orange si vei completa un formular de service in care poti detalia problema, daca telefonul are mai putin de 1 an iti va fi inlocuit integral cu unul refurbished, daca are mai mult de 1 an iti va fi inlocuita componenta defecta.
Eu am patit asa ceva dupa un an si jumatate si a fost schimbat cu unul refurbish care arata ca nou dar a avut probleme cu vibratorul, schimbat iar… Al doilea avea wifi defect… Schimbat iar… Al treilea iar cu vibratorul defect (zbarnaia carcasa de parca se dezintegra) ... In final s-a rezolvat. Asa ca verifica ce tel primesti.
Poti lua legatura cu cei de la Noumax din bucuresti, si le explici despre ce este vorba.
Se rezolva 100%, am avut si eu o problema la randul meu si s-a rezolvat in 2 zile, iphone-ul 5 primit la schimb merge si acum dupa 4 luni fara nicio problema.
Referitor la inlocuirea deviceului cu unul nou pe loc la apple store se aplica doar in tarile unde exista reprezentanta oficiala, iti spun asta pentru ca la randul meu am fost intr-o situatie in care acum 4 ani mi-a luat foc un MBP, nu mai aveam cutie, factura (nimic) si a fost schimbat in 2 minute la un apple store in sua cu unul nou in cutie.
Luni il trimit la garantie !
Mi s-a desprins ecranul. Daca apas pe mijloc se aude un “poc” si vad cum se misca ecranul. Damn.
Daca are doar joc ecranul, o sa iti spuna ca este normal, asa am patit eu(in cazul meu, coltul din stanga sus avea joc), noroc ca am fost la service-ul lor si nu la shop. Am avut o discutie mai lunga putin cu tipa de la receptie service dar pe urma am rezolvat, am primit unul nou.
Hai mai, ar trebui sa ma incurajati !
Asa vorbiti ca si cum l-as trimite degeaba, haha.
Acum am pregatit actele, ma duc dimineata dupa ce ii dau un restore.
Nu este vorba de incurajare, este vorba de serviciul prost de asistenta oferit de operator, mai bine ne lasa Apple posibilitatea de a trimite telefonul la reselleri, in service. Preferam mai mult sa fac o vizita la Noumax, chiar si iStyle dar sa ma rezolve imediat, fara sa comenteze.
nu afiseaza corect/probleme contrast/iluminare, Probleme touchscreen ecranul are o dunga verde lateral, pe toate lateralele telefonului, rog verificare atenta, ecranul extern al telefonului se misca,
Ziua 1 - predare & livrare
Ziua 2 - ajunge la service si isi “asteapta randul”
Ziua 3 - swap direct dupa inspectie & livrare
Ziua 4 - ajunge inapoi la client
Vechiul iPhone 5 l-am predat luni la 12 dupa masa la orange shop si joi mai spre seara m-am dus sa il ridic. A avut butonul lock stricat si l-am primit pe asta.