Am doua PowerMac G5, fiecare din ele cu bazdaci la cate un CPU.
Unul este dual procesor la 2 GHz, altul dual procesor la 2,3 GHz.
Ambele imi dau rateu in ASD din cauza unuia din procesoare. Deja am incercat toate metodele pentru a le readuce pe linia de plutire.
Nu vor si pace. Asa ca apelez la voi. Poate are cineva macar un cpu disponibil sa pot repara unul din ele ca e pacat sa le trec pe linie moarta definitiv.
De asemenea caut o sursa de tensiune pentru un iMac G5 de 17” fara iSight. Poate se gaseste una testata pe la careva. La asta nu stiu inca in ce stare e placa de baza, insa la o inspectie sumara, pare sa fie doar sursa moarta. Are ceva condensatori care arata ca popcorn-ul. Inca nu am avut cand sa incerc sa o repar si sincer as prefera sa ii pun alta.
Daca are cineva ceva din cele descrise mai sus, astept un mesaj. Sunt dispus si sa le dau altcuiva care vrea sa le faca, mai ales ca nu am prea mult timp liber la dispozitie. La fel, daca sunteti interesati de ele, dati un mesaj. Toate cele 3 aparate sunt in stare foarte buna estetica, asa ca daca vor fi resuscitate, arata bine puse pe/sub birou.
Tin sa mentionez ca sunt deschis la schimburi daca vreti sa le luati astea de la mine, dar nu le descompletez.