Trello
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

E misto aplicatia, si ma gandesc poate sunt macuseri care inca nu stiu de ea, asa ca o descoperiti voi si ma ajutati si pe mine.

Se cheama Trello, si la baza e gratuita.

Practic nu e mare smecherie, e doar un kanban online (pentru cei care lucrati Agile stiti ce e), dar e super easy de folosit, si vine la pachet cu o aplicatie (aici e partea cu adevarat faina) de iOS foarte tare.

Acuma, daca vreti, va faceti cont direct la ei pe site, sau daca vreti sa fiti de treaba, dati click pe cuvantul Trello de mai sus, ca sa va fiu eu referral. Oricum ar fi, utilizare usoara.

———-
pct. 26 din Regulament

[ Modificat: 25 Octombrie 2013 12:58 PM de Administrator ]
 Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

@adminul care m-a moderat:

“26. Ascunderea link-urilor cu referrer în posturi concepute special pentru a induce în eroare sau postarea directă a acestor tip de link-uri, va determina suspendarea pe o perioadă nedefinită a autorului.”

Nu am ascuns nimic, am zis clar “ma ajutati si pe mine”, “ca sa va fiu eu referral”. Nu am indus pe nimeni in eroare, si e cam clar ca nu am incercat sa ascund nimic smile. Stiam ce zice regulamentul, de asta nu m-am chinuit sa fiu secretos, pentru ca am apelat la bunavointa macuserilor.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

...sau postarea directa…
ia continua tu sa citesti sa vezi ce scrie mai departe

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Atunci nu e formulata corect regula, pentru ca, in limba romana se intelege: ascunderea linkurilor sau postarea directa, cu scopul de a induce in eroare. Oricum ai lua-o, dupa regula aia, e interzis inducerea in eroare a utilizatorilor, prin orice cale (link ascuns sau direct), ceea ce eu nu am facut. Inteleg scopul, si inteleg ce vrei tu sa zici, dar regula aia nu zice asta smile

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

da, știm că toată lumea cunoaște mai bine decât adminul regullile și limba română...
dar nu întinde coarda, s-ar putea să nu țină!