Problemă click Macbook White 13” Early 2008
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 27.11.12

Macbook-ul meu a început să facă click de-aiurea, și anume când țin mâinile pe el, cum face oricine atunci când scrie. Mâna dreaptă apăsată puțin mai tare declanșează click-ul și mă deranjează extrem de mult pentru că sunt zile în care scriu și câte 8 ore pe zi.

Am apăsat să vad dacă de acolo e problema și intr-adevăr, se simte un click. Problema e că nu pot mereu să mă uit în document să verific dacă nu cumva scriu unde nu trebuie. Mi se întâmplă des să selecteze singur tot textul și după ce apăs pe o tastă să șteargă tot, sau să mă trezesc că scriu un cuvânt în mijlocul altui cuvânt, care e cu vreo 5 rânduri mai sus, etc. Mă încurcă foarte tare și pierd mult timp + nervi.

Ați mai întâlnit așa ceva? Menționez că nu am timp să-l duc la Noumax, sunt din Galați și din moment ce muncesc de pe el… înțelegeți voi.

Semnătură 

MacBook White 13”, 10.7.5
Apple TV 2

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

întoarce-l și vezi dacă mai ai toate șuruburile…
verifică - cu atenție! - dacă sunt strânse

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Am verificat, sunt strânse.

Semnătură 

Apple TV 2

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Probabil ca s-a umflat bateria si apasa pe trackpad. Trebuie s-o schimbi. Daca nu ai timp acum, mai bine o scoti pana faci rost de una noua.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Păi bateria e în dreptul mâinii stângi. Și n-aș vrea să o schimb/scot pentru că o folosesc destul de des și încă mă ține 3 ore…

Cred că o să îmi schimb topcase-ul, că tot trebuie schimbat (e crăpat), însă intervine din nou problema cu timpul: trimis la noumax, stat în service, trimis înapoi. Doar să aștept până ajung eu la București…

Mulțumesc pentru mesaje!

Semnătură 

Apple TV 2

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.12.12

Salut. Ai schimbat cumva incarcatorul? Eu am patit ceva similar cu un incarcator compatibil. Problemele se manifestau doar in momentul in care era la incarcat.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Nu i-am schimbat niciodată încărcătorul și face acel click chiar dacă e sau nu la încărcat.

Semnătură 

Apple TV 2

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/Ploiesti
Macuser din: 29.12.10

Inainte de orice eu zic sa desfaci laptop-ul si sa vezi ce se intampla, e posibil sa fie doar murdar contactul de la click si sa necesite curatare, deasemenea poti opta pentru dezactivarea click-ului fizic.

Eu nu cred ca e o problema cu bateria, mai ales ca o poti inspecta foarte usor.

Semnătură 

 Macbook Pro / . / 8GB RAM / SSD 128GB / HDD 500GB / nVIDIA 320M / OSX Mavericks
 Macbook Air / . / 2GB RAM / HDD 80GB / Intel X3100 / OSX SL
 PowerMac G5 / PowerPC . / 512MB RAM / HDD 160GB / gForce 5200 FX / OSX Leopard
 TV 3rd Gen
 iPhone 5s Space Gray / 16GB / iOS 7
 iPod Classic 5.5 Generation / 30GB, Wolfson DAC

Technology is at it’s very best, at it’s most empowering, when it simply disappears.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Ce-i drept, asa speram sa fie: sa imi zica cineva sa-l desfac singura si sa curat pe acolo, poate e doar murdarie. Doar ca mi-e cam teama sa-mi bag nasul in el, ca deh….  Click-ul nu vreau sa-l dezactivez, mai ales pentru ca am ales acest model datorita acestui click fizic - touch-ul pt click nu este activat, nu prea ma inteleg cu el iar de mouse nici sa nu aud…

Semnătură 

Apple TV 2

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08

Am acelasi model de mac si patesc la fel ca tine smile din fericire, nu ma uit la taste cand tastez, ci la ecran, si ‘am invatat’ sa nu apas cu incheieturile pe margini, ci mai degraba doar sa ating, nemaifolosind palmrestul ca palmrest smile. E enervant, e adevarat, in special cand click-ul ramane apasat cumva (nu stiu daca patesti si asta), si dureaza ceva timp pana cand isi revine, de obicei atunci trebuie sa fortez butonul de la trackpad putin de cateva ori.

Tind sa cred ca altero are dreptate, eu am observat ca la mine s-a umflat putin bateria, insa am crezut ca mi s-a parut. Pe de alta parte, chiar si daca scot bateria, marginile tot sunt ultrasensibile si fac click, chiar si destul de departe de trackpad, adica la 5cm distanta.

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Da, pana se rezolva va trebui sa ma obisnuiesc si eu sa nu mai apas cu incheietura…desi imi va fi destul de greu smile Multumesc tuturor pentru mesaje!

Semnătură 

Apple TV 2

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
altero - 26 Octombrie 2013 12:29 PM

Probabil ca s-a umflat bateria si apasa pe trackpad. Trebuie s-o schimbi. Daca nu ai timp acum, mai bine o scoti pana faci rost de una noua.

UPDATE: Într-adevăr, e bateria umflată. Am scos-o și nu mai am nicio problemă. Mulțumesc!

Semnătură 

Apple TV 2

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 09.10.13

Am sa postez tot aici sa nu deschid un alt topic. Eu am alta problema ,tot legata de click. Uneori, in ultimul timp din ce in ce mai des, cand duc curosrul pe X de exemplu si fack click ,dar nu fizic si “tap” pe trackpad, dar nu il nimeresc, a 2-a oara cand apas nu face nimic, nici prin click fizic. daca dau click in alta parte si pe urma revin si apas pe X sau altceva ce necesita click executa comanda. Aceeasi problema o am si in Traktror PRO, cand dau sa scriu titlul unei piese si nu apas perfect in casuta sa zic , este necesar sa apas in alta parte si sa revin ca sa functioneze. Este o problema fizica sau de soft ? Am un macbook pro early 2011 de 15” .
Multumesc anticipat !

Semnătură 

DJ.ASK

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 09.10.13

Revin cu update. Face aceeasi treaba si cu mouse smile. Pare a fi o problema de setari , dar nu ii dau de cap

Semnătură 

DJ.ASK