Macbook-ul meu a început să facă click de-aiurea, și anume când țin mâinile pe el, cum face oricine atunci când scrie. Mâna dreaptă apăsată puțin mai tare declanșează click-ul și mă deranjează extrem de mult pentru că sunt zile în care scriu și câte 8 ore pe zi.
Am apăsat să vad dacă de acolo e problema și intr-adevăr, se simte un click. Problema e că nu pot mereu să mă uit în document să verific dacă nu cumva scriu unde nu trebuie. Mi se întâmplă des să selecteze singur tot textul și după ce apăs pe o tastă să șteargă tot, sau să mă trezesc că scriu un cuvânt în mijlocul altui cuvânt, care e cu vreo 5 rânduri mai sus, etc. Mă încurcă foarte tare și pierd mult timp + nervi.
Ați mai întâlnit așa ceva? Menționez că nu am timp să-l duc la Noumax, sunt din Galați și din moment ce muncesc de pe el… înțelegeți voi.
Păi bateria e în dreptul mâinii stângi. Și n-aș vrea să o schimb/scot pentru că o folosesc destul de des și încă mă ține 3 ore…
Cred că o să îmi schimb topcase-ul, că tot trebuie schimbat (e crăpat), însă intervine din nou problema cu timpul: trimis la noumax, stat în service, trimis înapoi. Doar să aștept până ajung eu la București…
Salut. Ai schimbat cumva incarcatorul? Eu am patit ceva similar cu un incarcator compatibil. Problemele se manifestau doar in momentul in care era la incarcat.
Inainte de orice eu zic sa desfaci laptop-ul si sa vezi ce se intampla, e posibil sa fie doar murdar contactul de la click si sa necesite curatare, deasemenea poti opta pentru dezactivarea click-ului fizic.
Eu nu cred ca e o problema cu bateria, mai ales ca o poti inspecta foarte usor.
Ce-i drept, asa speram sa fie: sa imi zica cineva sa-l desfac singura si sa curat pe acolo, poate e doar murdarie. Doar ca mi-e cam teama sa-mi bag nasul in el, ca deh…. Click-ul nu vreau sa-l dezactivez, mai ales pentru ca am ales acest model datorita acestui click fizic - touch-ul pt click nu este activat, nu prea ma inteleg cu el iar de mouse nici sa nu aud…
Am acelasi model de mac si patesc la fel ca tine din fericire, nu ma uit la taste cand tastez, ci la ecran, si ‘am invatat’ sa nu apas cu incheieturile pe margini, ci mai degraba doar sa ating, nemaifolosind palmrestul ca palmrest . E enervant, e adevarat, in special cand click-ul ramane apasat cumva (nu stiu daca patesti si asta), si dureaza ceva timp pana cand isi revine, de obicei atunci trebuie sa fortez butonul de la trackpad putin de cateva ori.
Tind sa cred ca altero are dreptate, eu am observat ca la mine s-a umflat putin bateria, insa am crezut ca mi s-a parut. Pe de alta parte, chiar si daca scot bateria, marginile tot sunt ultrasensibile si fac click, chiar si destul de departe de trackpad, adica la 5cm distanta.
Am sa postez tot aici sa nu deschid un alt topic. Eu am alta problema ,tot legata de click. Uneori, in ultimul timp din ce in ce mai des, cand duc curosrul pe X de exemplu si fack click ,dar nu fizic si “tap” pe trackpad, dar nu il nimeresc, a 2-a oara cand apas nu face nimic, nici prin click fizic. daca dau click in alta parte si pe urma revin si apas pe X sau altceva ce necesita click executa comanda. Aceeasi problema o am si in Traktror PRO, cand dau sa scriu titlul unei piese si nu apas perfect in casuta sa zic , este necesar sa apas in alta parte si sa revin ca sa functioneze. Este o problema fizica sau de soft ? Am un macbook pro early 2011 de 15” .
Multumesc anticipat !