Incep sa observ si eu (mici) probleme. In momentul in care incerc sa trezesc MBP-ul din sleep, fie nu-mi mai vede mausul pentru 5-10 sec, fie nu trece de ecranul in care scriu parola decat tot dupa 5-10 sec. Se pare ca e o problema cu wakeup-ul componentelor pe care sistemul in sleep.
eu sper că cei care au probleme cu mavericks, au restartat calculatorul, ținind apărată combinația Command-R și au reparat deja permisiunile sistemului…
Eu folosesc Vox 0.3b2 (versiunea mai veche) ca să ascult MP3-uri și de când cu upgrade-ul la 10.9 nu pot să mai caut în interiorul melodiei. Totul e OK mai puțin treaba asta.
Evident, versiunea nouă din App store merge perfect, da’ nu îmi place cum arată și mai dă și rateuri la anumite formate hi-res.
Uneori Finder-ul nu actualizează coșul de gunoi, da’ se rezolvă cu un restart al aplicației (killall Finder).
Altă chestie pe care am observat-o: atunci când sistemul are multă treabă (I/O, CPU) aplicațiile se mișcă mai prost. Ascultam muzică și se întrerupea, atât în iTunes cât și în Vox, în timp ce transformam niște FLAC-uri în M4A. Măr+I pe Vox, bifat “Prevent App Nap” și s-a rezolvat.
am si eu doua neplaceri:
1. Maps: imi arata punctul unde sunt dar fara strazi si alte informatii. E complet gol in jurul locatiei mele.
2. Cand se duce in sleep, se pierde legatura la retea (ethernet, wi-fi). Inteleg cand esti pe baterie, dar daca e pus la incarcat, nu as vrea sa faca asta. Pe ML nu facea asa din cate tin minte. Ideea e ca vreau sa stream de pe mbp pe xbox filme si trebuie sa ma misc de pe canapea, sa apas pe o tasta ca sa il trezesc din sleep, sa isi ia ip si apoi il vede xbox-ul si pot sa ma uit la ce vreau sa ma uit
Probleme serioase! Practic, nu pot folosi laptopul!! Dau Copy/Paste la ce-am trimis în Bug Report la Apple:
After using the MBP for around 2-3 minutes, opening applications such as Mail, Safari and iPhoto, the entire OS freezes. The umbrella icon shows that it is busy processing something, the applications become unresponsive, the menu bar is unresponsive along with the dock and even Force Quit will not appear to allow me to close my applications. I can no longer use the MacBook Air as it requires a constant hard reset every 5 minutes.
@Adri, ai intrat cu Safe boot?
Ai făcut un user nou?
Am restartat cu Cmd + R apăsate și-am reparat permisiunile (erau o groază !!!). Nu s-a întâmplat nimic. Ba mai mult, sistemul s-a blocat chiar și în timpul restartului !!!! N-am făcut un user nou.
Acum scriu de pe telefon. Din ce am mai citit pe Google, mai sunt unii în aceeași situație, poate s-o înduara Apple de noi să repare problema .....
Cînd restartezi, prima mișcare să fie crearea unui user nou, cu drepturi depline.
Apoi restartează cu celălalt user.
Simptomele persistă?
Am făcut un user nou. Aceleași probleme: dau un click și “se execută după 5 minute… Nu reușesc să fac nici măcar un screen shot. Dacă reinstalez sistemul, ar fi mari șanse să nu rezolv mare lucru, corect??