Si eu am instalat peste ML, dar intai de toate, am scos toate programele din startup si am dat jos toate extensiile de Safari, pe care apoi le-am pus la loc. Merge ca vantul si ca gandul.
Singura problema care vad ca insista (initial am crezut ca e de la net) este faptul ca nu ruleaza HD si FullHD in youtube. Cand dau apare an an error occurred in the upload. please try again later. In rest toate se deschid, booteaza mai incet totusi decat ML.
Cei care au trecut la Mavericks şi au probleme (ocuparea memoriei e invazivă), să intre în Library (Bibliotecă) şi să mute conţinutul folderelor LaunchAgents şi
LaunchDaemons în două foldere separate (eventual cu aceleaşi nume) pe desktop.
Apoi să restarteze.
Dacă computerul merge bine, e bine.
Cei care au trecut la Mavericks şi au probleme (ocuparea memoriei e invazivă), să intre în Library (Bibliotecă) şi să mute conţinutul folderelor LaunchAgents şi
LaunchDaemons în două foldere separate (eventual cu aceleaşi nume) pe desktop.
Apoi să restarteze.
Dacă computerul merge bine, e bine.
La mine folderul LaunchAgents e gol iar LaunchDaemons are doar fisierul “com.adobe.fpsaud.plist”. Are rost sa mai copiez ceva ?
Eu am facut upgrade de la SnowLeopard, peste sistemul vechi. Cateva programele care mi-au dat notificari ca necompatibile (Onyx, CCleaner…), insa in rest sunt multumit.
Mi se misca mult mai bine totul. Safari inclusiv. Cu toate plug-in-urile.
Boot-time e mai mare, insa e de asteptat, cred, avand in vedere ca sunt pe HDD.
Inca sunt cu RAM de 2G. Zilele astea tre sa imi pun 4G si cred ca o sa imi mearga si mai bine.
prostia de mavericks nu ma lasa sa instalez win7 prin bootcamp de pe usb, nu il vede. Frate e plin de buguri…De asemenea, gesturile in touchpad se misca scadat. Si NU!, nu este de la mine! am un mac pro 2009 cu 16 gb ram… bine ca e free, ca nu vad cum era cu putinta sa platesc pentru un asemenea update…
Mie-mi zbarnaie, si eu sunt de pe beta cu el, pus pe curat. Singurele probleme pe care le-am avut in beta a fost Viber, care pusca instant si iMovie, care pusca din cand in cand. In rest, nicio problema, sistemul zboara. Nici nu vad ceva in plus ca sa-l laud peste masura, dar nici nu ma plang de nimic.
La mine in casa este pus pe 2 iMac-uri din generatii diferite. Unul a plecat de la Leo si altul de la Snow. Actualizate ambele prin instalare peste sistemul vechi. Singura hiba care am observat-o a fost azi pe iMac-ul sotiei, cand imprimanta laser Canon nu mai vroia sa printeze. Luat driverul nou de pe site-ul oficial, reinstalata imprimanta in 30 de secunde si totul e ca nou. Deja baietii facusera suport pentru 10.9, ceea ce m-a incantat. Intr-adevar, timpul de boot e nitel mai lung dar nu deranjant. Nu am ssd pe nici unul si nici nu am neaaparata nevoie. In rest toate aplicatiile pe care le am, merg perfect. Nu stiu ce naiba e cu atata “fail” pe aici.