Nu am Mavericks instalat, dar am pus ultima versiune de Safari si au inceput sa apara ceva probleme cu netul si incarcarea paginilor. Am vazut aceleasi probleme si la initiatorul acestui topic. Sa fie oare bug de Safari?
Hai să mă plâng și eu (ca de obicei la o nouă variantă de sistem apare un topic de “lăcrămații”). Totul merge bine până, cu excepția cover flow-lui în finder, care nu face refresh corect când stergi și utilizezi quick look, și a Preview în ful screen cu PDF care se blochează când dai paginile cu gestures spre înainte. Astea sunt bug-uri clar și probabil vor fi remediate într-un up-date ulterior (10.9.1) Și parcă nici Safari nu este atât de spectaculos pe cât mă așteptam. Parcă tot Chrome este mai săltăreț...
În rest…încă evaluez.
La mine Transmissions merge foarte bine sub Mavericks.Treaba cu refresh in cover flow in Finder intr-adevar asa este, noroc ca m-am obisnuit cu Icon View. Safari in schimb zburda.
La mine Transmissions merge foarte bine sub Mavericks.Treaba cu refresh in cover flow in Finder intr-adevar asa este, noroc ca m-am obisnuit cu Icon View. Safari in schimb zburda.
Eu nu stiu cu ce comparati voi Safari. Poate cu Safari 6, dar cum sa compari Safari (orice versiune) cu Chrome. Safari e in urma mult.
Si eu cred ca e un bug de safari. dupa ce a mers perfect dupa install, la un momentdat Safari a inceput sa nu mai vrea sa se inchida. procese blocate ceva cu QT. Am dezinstalat niste extensii mai vechi, am restartat si acum e totul OK.
Să mă mai bag și io în samă...
La mine mere bine, doar că câte o dată, când ies din screen saver, rezoluția pe un monitor (17) se face foarte mică (folosesc monitor partajat, unul de 19 si unul de 17), mică, de aproape că un caracter ocupă juma de ecran…
Își revine perfect… si o zi două nu mai dă acest rateu, pe urmă iar o ia de la capăt.
Eu opresc scula peste noapte…
Cu Firefox… nicio problemă, la fel cu celelalte aplicații, setări, șoareci etc. etc…
În Safari nu îmi apare întotdeauna fereastra de 3Dsecure atunci când plătesc cu cardul, în Firefox merge perfect.
Iconiţa de la Time Machine nu mai este animată.
Probleme noi cu Finder (se pare că aici sunt cele mai mari probleme). Las fereastra deschisă pe ecran și nu mai umblu la calculator. Revin după o vreme în care display-ul a intrat în sleep și s-a închis. La redeschidere fereastra de Finder este micșorată sever, undeva în colțul din stânga sus. La orice încercare de a o readuce pe ecran, refuză și revine singură în poziția aceea. Numai prin minimizare pe dock am reușit să o fac să-și revină și atunci cu Side Bar dezactivat.
A mai pățit cineva asta?
Trebuie să precizez că s-a produs prima dată azi, după ce lăsasem o fereastră de Chrome în full screen și la revenire după ce s-a aprins display-ul ferestrele de Chrome erau la fel ca cele de Finder pierdute și deformate. Să aibă vreo legătură? Am instalat și o temă de Chrome…să aibă și asta vreo legătură? Ciudat rău…trebuia să mai aștepte cu lansarea.
Depinde, la unii dintre noi Mavericks merge excelent. Eu nu m-as intoarce la Mountain Lion, dar la unii dintre noi sunt probleme. De obicei cei care intampina probleme striga. Regula de baza pentru cine vrea sa faca upgrade: 1 - backup, backup si iar backup; 2 - scoti afara toate aplicatiile din startup (faci un screenshot cu ce ai in startup ca sa le poti pune inapoi, la fel scos afara toate extensiile din Safari; 3 - Repararea permisiilor dupa instalare. Apoi, dupa ce te asiguri ca merge bine, pui inapoi aplicatiile din startup si extensiile de Safari. Eu nu am nici o problema din cele aratate pana acum.