3 din 14
3
Mavericks failures, neplăceri
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 17.09.09
pitagora - 27 Octombrie 2013 05:13 PM

De mers, merge repede, dar nu pot sa instalez win 7 de pe stick cu bootcamp. Este bug!!!

Ce anume nu merge? Un mesaj de eroare mai detaliat ai?

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Îmi zice sa introduc cd cu win 7 pt ca nu vede stick-ul, deși pe desktop îmi apare un stick win 7 perfect bootabil, pe care l-am folosit si in trecut.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Mie imi merge execrabil Transmission pe 10.9.
La voi cum e? E cazul sa folosesc alt client de torrente? Daca da, ce ma sfatuiti?

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Nu am Mavericks instalat, dar am pus ultima versiune de Safari si au inceput sa apara ceva probleme cu netul si incarcarea paginilor. Am vazut aceleasi probleme si la initiatorul acestui topic. Sa fie oare bug de Safari?

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

Hai să mă plâng și eu (ca de obicei la o nouă variantă de sistem apare un topic de “lăcrămații”). Totul merge bine până, cu excepția cover flow-lui în finder, care nu face refresh corect când stergi și utilizezi quick look, și a Preview în ful screen cu PDF care se blochează când dai paginile cu gestures spre înainte. Astea sunt bug-uri clar și probabil vor fi remediate într-un up-date ulterior (10.9.1) Și parcă nici Safari nu este atât de spectaculos pe cât mă așteptam. Parcă tot Chrome este mai săltăreț...  smile
În rest…încă evaluez.  wink

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

La mine Transmissions merge foarte bine sub Mavericks.Treaba cu refresh in cover flow in Finder intr-adevar asa este, noroc ca m-am obisnuit cu Icon View. Safari in schimb zburda.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10
Xanthrax - 28 Octombrie 2013 10:26 AM

La mine Transmissions merge foarte bine sub Mavericks.Treaba cu refresh in cover flow in Finder intr-adevar asa este, noroc ca m-am obisnuit cu Icon View. Safari in schimb zburda.

Eu nu stiu cu ce comparati voi Safari. Poate cu Safari 6, dar cum sa compari Safari (orice versiune) cu Chrome. Safari e in urma mult.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Si eu cred ca e un bug de safari. dupa ce a mers perfect dupa install, la un momentdat Safari a inceput sa nu mai vrea sa se inchida. procese blocate ceva cu QT. Am dezinstalat niste extensii mai vechi, am restartat si acum e totul OK.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Să mă mai bag și io în samă...
La mine mere bine, doar că câte o dată, când ies din screen saver, rezoluția pe un monitor (17) se face foarte mică (folosesc monitor partajat, unul de 19 si unul de 17), mică, de aproape că un caracter ocupă juma de ecran…
Își revine perfect… si o zi două nu mai dă acest rateu, pe urmă iar o ia de la capăt.
Eu opresc scula peste noapte…
Cu Firefox… nicio problemă, la fel cu celelalte aplicații, setări, șoareci etc. etc…

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 30.12.10
tomusel - 28 Octombrie 2013 09:03 AM

Mie imi merge execrabil Transmission pe 10.9.
La voi cum e? E cazul sa folosesc alt client de torrente? Daca da, ce ma sfatuiti?

Transmission 2.82 (ultima) pe Mavericks la mine e rachetă, la fel cum era pe Mountain Lion.

Semnătură 

iPhone 6 Space Gray, 16 GB
iPad (4th) WiFi+Cellular
Macbook Pro Retina 13,3”

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 05.01.09

În Safari nu îmi apare întotdeauna fereastra de 3Dsecure atunci când plătesc cu cardul, în Firefox merge perfect.
Iconiţa de la Time Machine nu mai este animată.

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Iancului
Macuser din: 09.02.10

Probleme noi cu Finder (se pare că aici sunt cele mai mari probleme). Las fereastra deschisă pe ecran și nu mai umblu la calculator. Revin după o vreme în care display-ul a intrat în sleep și s-a închis. La redeschidere fereastra de Finder este micșorată sever, undeva în colțul din stânga sus. La orice încercare de a o readuce pe ecran, refuză și revine singură în poziția aceea. Numai prin minimizare pe dock am reușit să o fac să-și revină și atunci cu Side Bar dezactivat.
A mai pățit cineva asta?

Trebuie să precizez că s-a produs prima dată azi, după ce lăsasem o fereastră de Chrome în full screen și la revenire după ce s-a aprins display-ul ferestrele de Chrome erau la fel ca cele de Finder pierdute și deformate. Să aibă vreo legătură? Am instalat și o temă de Chrome…să aibă și asta vreo legătură? Ciudat rău…trebuia să mai aștepte cu lansarea.

Semnătură 

The main difference between Macs and PCs is that Macs are computers for people who want to use technology, not manage meta-technology.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Dap, eu patesc cu Finder, Chrome, VLC, etc si la fel pateam si pe ML smile

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 31.10.05

Sa inteleg ca un upgrade la Mavericks nu este indicat in acest moment?

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Depinde, la unii dintre noi Mavericks merge excelent. Eu nu m-as intoarce la Mountain Lion, dar la unii dintre noi sunt probleme. De obicei cei care intampina probleme striga. Regula de baza pentru cine vrea sa faca upgrade: 1 - backup, backup si iar backup; 2 - scoti afara toate aplicatiile din startup (faci un screenshot cu ce ai in startup ca sa le poti pune inapoi, la fel scos afara toate extensiile din Safari; 3 - Repararea permisiilor dupa instalare. Apoi, dupa ce te asiguri ca merge bine, pui inapoi aplicatiile din startup si extensiile de Safari. Eu nu am nici o problema din cele aratate pana acum.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

3 din 14
3