Eu unul nu am umblat deloc la setările de pe server și nici nu cred că voi șterge și voi reinstala. Singura chestie pe care o observ este că acum acțiunile se pupă. Adică dacă de exemplu în Mail am apăsat pe Delete, mesajul se duce în Trash Gmail și dispare din Archive Gmail. Același lucru se întâmplă și pe server. Mesajul se duce în Coș de gunoi (unde reține eticheta Mesaje primite) și dispare din Toate mesajele. Vechiul Trash din Mail, are acum o etichetă a lui și pe server. Ștergi de acolo mesajele respective. La fel și cu Sent și Drafts. Verifică să nu ai etichetări automate pe server. Și alea dedublează mesajele vizate (unul se duce la gunoi și altul rămâne în mailboxul cu eticheta).
Mă rog…eu va trebui să văd cum fac pentru că am MBAir-ul pe Lion și acolo lucrurile sunt în varianta veche…
Oricum, acuma nu prea mai salvez în mailbox-uri pentru trimit ce vrea să rețin în Evernote și restul șterg. Deci ceea ce s-a adunat sunt vechituri… Păcat că au ratat startul și aici fiindcă acuma dacă mă gândesc, ideea nu este rea să potrivească aplicația cu server-ul. Înaintea ștergerea mesajelor pe Gmail era o problemă. Ștergeai dar nu prea…
Foarte corect, acum se pare ca functioneaza cum ar trebui.
Inca ceva: tu ai din Labels (din setari Gmail de pe server) ‘All Mail’ sa fie cu show sau hide in IMAP ?
Azi am avut o surpriza total neplacuta. Dupa incarcarea sistemului de operare si aparitia desktop-ului sistemul s-a restartat fara a fi apasat sau facut ceva.
A mai patit cineva asta? Daca da, cum ati rezolvat problema?
@Xanthrax: Mersi pentru sugestie/ajutor. Problema e ca doar sub Mav se comporta asa. Sub SL nu e absolut nici o problema.
Cred ca am sa fac o instalare pe curat, dar doar dupa ce voi face un upgrade de memorie.