MacBook Pro Retina 13” si monitoarele
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.10.13

Salutare,

Am cautat pe net dar nu prea am gasit ceea ce imi doream. As vreau sa stiu ce se intampla in care vreau sa conectez un MacBook Pro Retina de 13” (rezolutie 2560 pe 1600) la un monitor de 27” care are o rezolutie de 1920 pe 1200. Nu ma ocup cu fotografie dar as vrea daca se poate ca textul si imaginea in generala sa fie la fel de clare ca pe laptop, deci as avea nevoie de un monitor cu aceeasi rezolutie, nu?

Are cineva idee cat de bine se vede pe un 1920x1200?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 26.08.11

Salut,
Nu iti recomand 27” cu rezolutia asta, mai ales pentru text. Dupa ce am incercat cateva variante low-budget(1000-2000ron), am renuntat la ideea sa iau ceva ieftin si am cumparat un Thunderbolt Display 27” care este perfect smile .

Semnătură 

rMBP 15” late 2013
iPhone 6S+ 64GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.10.13

Din pacate optiunea cu Thunderbolt nu intra in calcul pentru ca este mult prea scump.

Dar daca scad diagonala la 24”?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

se vede la fel de bine pe 24’ ca și pe 27’
gîndește-te că monitorul e dublul ecranului pe care privești acum, deci rezoluția poate scădea la jumătate…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
mpernea - 27 Octombrie 2013 10:17 AM

Din pacate optiunea cu Thunderbolt nu intra in calcul pentru ca este mult prea scump.

Atunci mai strange bani.
Thunderbolt Display sau Apple LED Cinema Display.
Crede-ma, se merita cheese

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Eu am un IPS de asta ieftin de la LG acuma, si mi se pare perfect. In plus, nu am observat nicio diferenta fata de un Apple Cinema Display. Eu zic sa cauti, ca o sa gasesti ceva sa-ti placa.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 08.11.09

Am si eu dilema asta. De 3 sapt. detin un macbook pro retina 13, si caut un monitor.
Intrebarea mea ar fi: sa aleg intre second Apple… cam din 2009, sau un Dell U2414 nou, ambele fiind undeva la 1.000-1.200.
Desigur ca mi-as dori un Apple LedCinema display sau Eizo Coloredge ... max 24”, noi, dar din pacate nu dispun de sumele necesare.

Cred ca se vede clar ca nu vreau monitor pentru office si net….

Semnătură 

... nu stiu, n-am vazut, n-am auzit, n-am fost acolo, si daca am fost am dormit smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 08.11.09

Am gresit mai inainte, e vorba de Dell U2412 si nu de 2414.

Semnătură 

... nu stiu, n-am vazut, n-am auzit, n-am fost acolo, si daca am fost am dormit smile