A testat cineva sau stie cineva unde se poate folosi 4G? Am iphone 5S +abonament red cu 4G si in 24 ore nu am reusit sa vad vreo diferenta intre 3G si 4G..maxim 6-7Mbs dll
Stie cineva locatii bune de testare in Bucuresti?
Multumesc
si eu am un red cu 4g de 75 si daca faci test pe speedtest.net rezultatele sunt surprinzatoare, insa la navigare nu se vede diferenta. absolut deloc. si merge uneori chiar foarte prost. mi se intampla sa descarc melodii din itunes on the go si daca sunt pe 4g, merge mai greu decat pe 3g.
Aveti idee daca merge 4g la vodafone pe cartela?
Am fost acum cateva zile sa-mi schimb simul cu un nanosim, dar nu am semnal 4g pe telefon intr-o zona unde ar trebui sa fie. In cutia cu telefonul a venit azi si un alt nanosim, neactivat, pe care scrie ca e compatibil 4g. Ma intreb daca nanosimul anterior nu era compatibil (caz in care ar trebui sa le fac o vizita), sau pur si simplu nu exista 4g la cartela.
Pe ambalajul cartelei trebuie sa scrie 4G/LTE Ready
nu stiu ce scria pe ambalaj, pentru ca a ramas la vodafone. pe asta noua scrie, de asta intreb, sa nu ma duc degeaba. poate chiar nu o exista 4g la cartela. o sa sun sa-i intreb mai incolo, si revin cu detalii poate mai intereseaza si pe altcineva.
La telefon mi-au zis sa ma duc sa schimb cartela pt ca e din cauza ei, dar nu am prea mare incredere in ce zic aia. Inca nu am ajuns pe la un Vodafone, revin dupa ce o schimb.